У Тернополі відкрили оновлену Спортивну арену

У Тернополі відкрили оновлену Спортивну арену

10.02.20 14:07 0 1042
У суботу, 8 лютого, у Тернополі після капітального ремонту відбулося відкриття фізкультурно-оздоровчого комплексу (ФОК) за адресою вул. Братів Бойчуків, 4а.

Міський голова Сергій Надал зазначив, що роботи над оновленням об’єкту тривали більше шести місяців. Загальна вартість ремонту становила майже 11 мільйонів гривень, з них 5 млн. грн. були надані з державного бюджету та ще 6 млн.грн. – з міського бюджету.

«По суті, це був не ремонт, а будівництво нового комплексу, - зазначає Сергій Надал. – Тепер тут встановлені нові сучасні енергозберігаючі стіни на сандвіч-панелях, трибуни розраховані на 500 місць. Є додаткові приміщення: роздягальні, душові, також облаштоване табло, нова система звуку та пожежна сигналізація. Спортивний комплекс відповідає державним будівельним нормам, зокрема, в частині доступності осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп. Тож відтепер тут можна проводити змагання загальноукраїнського чи міжнародного рівнів».

До слова, спортивний комплекс є об’єктом комунальної власності та перебуває на балансі КЗ «КДЮСШ з футболу та інших ігрових видів спорту».

В рамках відкриття оновленої Спортивної арени відбувся баскетбольний матч між командами БК «Тернопіль-ТНЕУ» та БК «Житомир», де, до речі, тернополяни здобули перемогу.

Більше фото можна переглянути у рубриці "Галерея"

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Запрошення до участі у ...
Наступна новина: МОЗ: за межами Китаю ...

КОМЕНТАРІ