Бойовики 6 разів обстріляли позиції ООС на Донбасі,без втрат – штаб

Бойовики 6 разів обстріляли позиції ООС на Донбасі,без втрат – штаб

10.02.20 14:21 0 790
Бойовики незаконних збройних угруповань шість разів обстріляли позиції Операції об'єднаних сил в зоні бойових дій протягом доби 7 лютого, повідомляє штаб ООС.

При цьому, як зафіксували в штабі, вони застосовували заборонені Мінськими домовленостями артилерійські системи калібру 122 міліметри, міномети калібрів 120 та 82 міліметри, протитанкові ракетні комплекси, гранатомети, кулемети та стрілецьку зброю.

За зведенням, в районі оперативно-тактичного угруповання «Схід» було два обстріли по позиціях ООС: поруч із Новомихайлівкою та Василівкою. Ще чотири обстріли зафіксували в районі угруповання «Північ».

Читайте також: «Хочу, щоб окупанти просили вибачення в мого міста». Переселенець розповів, чому вирішив служити в українських військах (рос.)?

«Двічі поблизу населеного пункту Оріхове – зі ствольної артилерії калібру 122 міліметри противник випустив п'ять снарядів, з міномету калібру 120 міліметрів – сім мін та 23 міни з 82-міліметрового міномету, а також вів вогонь з автоматичних станкових гранатометів; поруч з Кримським – з протитанкового ракетного комплексу – два постріли; в районі населеного пункту Гладосове – зі станкового протитанкового гранатомету – два постріли, а також противник вів вогонь з великокаліберного кулемету та стрілецької зброї», – йдеться в зведенні.

У штабі додають, що з початку доби бойовики обстріляли позиції українських військових під Оріховим з артилерійських систем та мінометів. Загиблих та поранених серед військовослужбовців ООС, за даними штабу, немає.

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: «Вікно життя» для ...
Наступна новина: В Тернополі співчуття з ...

КОМЕНТАРІ