Фільтр Гейзер: переваги,недоліки та особливості

Фільтр Гейзер: переваги,недоліки та особливості

10.02.20 23:04 0 1952

В РФ фільтри Гейзер є дуже популярними серед споживачів. Але дана компанія має також представництва і за кордоном. Крім Росії, фільтри реалізуються ще у 20 країнам світу. До речі, в Україні їх можна придбати тут. Компанія і її продукція має ряд переваг перед конкурентами. Починаючи з пом'якшення та очищення води. Відбувається це за рахунок компонента срібла, що сприяє процесу антибактерілізаціі.

Фільтри під мийку Гейзер — справжні довгожителі! Вони служать своєму господареві від 10 років і більше. Звичайно, заміна картриджів необхідна регулярно, але термін дії змінних блоків перевершує конкурентів.

Також компанія Гейзер виробляє магістральні фільтри для води, що встановлюються прямо в водопровідну магістраль. Такий фільтр дозволяє користуватися очищеною водою не тільки для прийому всередину, але і багатьма побутовими приладами. Звичайно, такий фільтр не встановиш самостійно. Необхідна рука майстра. Але переваги подібного фільтра починаються хоча б з того, що він не вимагає додаткового місця у вашому будинку. Однак ціна досить висока.

Чим відрізняються фільтри Гейзер від іншої продукції представленої на ринку?

Відмінності фільтрів для води Гейзер досить очевидні. Вони стосуються як якості матеріалу, так і характеристики готової продукції.
З позитивних моментів можна виділити наступні:

  • Використання технології Арагон БІО. У той час як головний конкурент Аквафор патентує особливе волокно, яке сприяє процесу очищення, Гейзер зосередився на самому процесі. Арагон БІО — процес ліквідації бактерій, шкідливих речовин з води за допомогою 4 видів різного очищення.
  • Обсяг глечиків сягає до 3 літрів. Не тільки Аквафор, але й багато інших виробників випускають стандартні 1,5-2 літрові фільтри-глечики. Тут у Гейзера безумовна перевага.

Крім позитивних сторін, можна виділити та такі недоліки:

  • Глечики мають порівняно маленький експлуатаційний термін. У той час як фільтри-глечики інших виробників пропускають через себе до 500 літрів до заміни картриджів, аналоги Гейзер тільки до 350 літрів.
  • Фільтр під мийку Гейзер складний як в установці, так і в заміні картриджів. У будь-якій інструкції до установки проточних фільтрів абсолютно будь-якої компанії радять вдатися до допомоги фахівця. Однак це можливо зробити й самостійно. Ось тільки установка фільтра під мийку Гейзер занадто складна. Тому не варто експериментувати та покладатися на власні сили, а краще довірити установку професіоналам.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Що таке деколь і де він ...
Наступна новина: История появления домофона

КОМЕНТАРІ