Тернопілля: «Ми зацікавлені у тому,щоб на території області розвивався ІТ-сектор»,- заступник голови ТОДА Арсен Марчишак

Тернопілля: «Ми зацікавлені у тому,щоб на території області розвивався ІТ-сектор»,- заступник голови ТОДА Арсен Марчишак

13.02.20 14:24 0 1022
ІТ-галузь є однією з найбільш перспективних та інноваційних сфер сучасної економіки України. Саме тому її розвиток в області є одним із пріоритетних напрямків роботи. На цьому наголосив заступник голови ТОДА Арсен Марчишак у вівторок, 11 лютого під час робочої наради з представниками Асоціації «ІТ-Ukraine».

«Ми зацікавлені у тому, щоб на території області розвивався ІТ-сектор. Адже процес діджиталізації на часі і набирає обертів», - зазначив Арсен Марчишак.

Присутні обговорили стан і можливості розвитку галузі інформаційних технологій у Тернопільській області, а також напрямки співпраці із ГО «Тернопільський ІТ-Кластер». Зокрема, йшлося про впровадження проєкту SMARN CITY, створення окремих проэктів для навчальних закладів, а також для малого та середнього бізнесу.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: На Рівненщині триває ...
Наступна новина: Міністри країн НАТО ...

КОМЕНТАРІ