В ОДА поспілкувалися із представниками обласної організації української спілки ветеранів Афганістану

В ОДА поспілкувалися із представниками обласної організації української спілки ветеранів Афганістану

13.02.20 15:10 0 1201
Заступник голови облдержадміністрації Арсен Марчишак провів зустріч із учасниками миротворчих операцій у середу, 12 лютого. Також в обговоренні питань взяли участь директор департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Вадим Боярський, начальник управління регіонального розвитку, інфраструктури та дорожнього господарства ТОДА Олег Продан, заступниця начальника управління охорони здоров'я Тетяна Скарлош облдержадміністрації.

« ми зібралися в такому розширеному форматі, аби, напередодні 31-ої річниці виведення військ з Афганістану, обговорити питання, які вас турбують та напрацювати шляхи їх вирішення», - зазначив Арсен Марчишак звертаючись до пристуніх. – Також, принагідно хочу зауважити, що ваша допомога та волонтерство врятували життя не одному військовослужбовцю. Впевнений, що ваш досвід допоможе і тим, хто зараз перебуває на Сході України», - продовжив заступник голови ТОДА.

Під час зустрічі присутні піднімали питання щодо соціального забезпечення афганців, про їхнє медичне забезпечення та пільгове перевезення.

Додамо, у 2020 році відповідно до обласної програми ,,Ветеран” на 2020-2024 роки, обласним громадським організаціям ветеранів, надається фінансово підтримка відповідно до Порядку проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених обласними громадськими організаціями ветеранів. З обласного бюджету на 2020 рік на ці цілі виділено 450,0 тис. гривень.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Парламент Північної ...
Наступна новина: Долар втратив ще 10 копійок ...

КОМЕНТАРІ