На Тернопіллі виклики сьогодення щодо торгівлі людьми обговорять під час дводенного тренінгу

На Тернопіллі виклики сьогодення щодо торгівлі людьми обговорять під час дводенного тренінгу

15.02.20 09:04 0 575
Управління сім'ї та молоді обласної державної адміністрації разом із Тернопільським міським жіночим клубом «Відродження нації» впродовж 13-14 лютого проводить дводенний навчальний тренінг. Участь у ньому беруть посадові особи, відповідальні за присвоєння статусу потерпілих від торгівлі людьми районних державних адміністрацій та об'єднаних територіальних громад. Тематика тренінгу : «Посилення ідентифікації осіб та надання допомоги постраждалим від торгівлі людьми. Виклики сьогодення».

У ході тренінгу будуть порушені надзвичайно актуальні питання ідентифікації торгівлі людьми, зокрема, масштаби торгівлі людьми в Україні причини та наслідки цього явища, обговорено зміни у нормативно-правовій базі з протидії торгівлі людьми в Україні. Учасники тренінгу здобудуть навички про систему індикаторів для виявлення постраждалих від торгівлі людьми, морально-етичні принципи роботи з постраждалими, соціально-психологічні особливості дітей, які постраждали від торгівлі людьми тощо.

Начальник управління сім'ї та молоді облдержадміністрації Ігор Чорний наголосив, що проблема торгівлі людьми стає все більш актуальною.

«Особливо це пов'язано із збройним конфліктом на сході України. Поширення інформації серед громадськості про це ганебне явище, вчасна ідентифікація осіб, у тому числі дітей, постраждалих від торгівлі людьми, надання їм допомоги, та кваліфікована робота з такими людьми є надзвичайно важливою на сьогоднішній день», - відзначив Ігор Чорний.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Канал ATR може зупинити ...

КОМЕНТАРІ