Обговорили заходи щодо запобігання занесення і поширення коронавірусу на Тернопільщині

Обговорили заходи щодо запобігання занесення і поширення коронавірусу на Тернопільщині

15.02.20 08:18 0 574
У четвер, 13 лютого в облдержадміністрації відбулося засідання оперативного штабу з організації профілактичних та протиепідемічних заходів щодо запобігання занесенню та поширенню коронавірусної інфекції на території області. Участь у заході взяли заступник голови ТОДА Арсен Марчишак, начальник управління охорони здоров'я облдержадміністрації Володимир Богайчук, заступник начальника-завідувач сектору медико-профілактичної роботи відділу охорони здоров'я та медичного забезпечення Тернопільської міської ради Ольга Ярмоленко, виконувач об'язків директора державної установи «Тернопільський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я України Оксана Чайчук.

«Ми зібралися з метою координації спільної роботи щодо запобігання занесенню та поширенню коронавірусної інфекції на території області. За даними МОЗ у світі зареєстровано понад 45 тисяч випадків захворювання коронавірусом. На щастя, в Україні жодного лабораторно підтвердженого випадку не зафіксовано. Проте, слід бути готовим до будь-яких ситуацій», - наголосив заступник голови облдержадміністрації Арсен Марчишак.

Начальник управління охорони здоров'я ТОДА Володимир Богайчук повідомив, що в області наявні 2 спецалізовані бригади швидкої допомоги, 2 госпітальні бази. Також лікарні мають інфекційні ліжкомісця, а районних лікарнях є боксовані палати.

Заслухавши усіх доповідачів, затвердили план протиепідеміологічних заходів щодо унеможливлення поширення респіраторної інфекції.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Гривня послабилася на 7 ...
Наступна новина: На Рівненщині судитимуть ...

КОМЕНТАРІ