«У стані наркотичного та алкогольного сп’яніння»: штаб ООС заявляє про затримання бойовика

«У стані наркотичного та алкогольного сп’яніння»: штаб ООС заявляє про затримання бойовика

15.02.20 08:27 0 549
Військові Об'єднаних сил затримали представника незаконних збройних угруповань – про це йдеться в заяві штабу операції Об'єднаних сил 13 лютого.

За повідомленням, 24-річного чоловіка затримали напередодні, 12 лютого, в смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ».

«Минулої доби в смузі відповідальності однієї з мотопіхотних бригад ОТУ «Північ» був затриманий в стані наркотичного та алкогольного сп'яніння представник російсько-окупаційних військ рядовий СТА..ЕНКО Владислав Русланович, 11.04.1995 року народження. При собі затриманий мав адресну довідку та сумку з особистими речами», – йдеться в заяві штабу.

Читайте також: Від початку доби бойовики тричі порушили режим тиші – штаб?

Як пояснили Радіо Свобода в пресслужбі штабу, повне прізвище затриманого не розголошують. Водночас штаб оприлюднив його фото і уточнив, що наразі він дає свідчення співробітникам «відповідних органів» Об'єднаних сил.

«Відомо, що він проходив службу на посаді навідника-оператора в підрозділах першого армійського корпусу російсько-окупаційних військ», – зазначають у пресслужбі.

Збройний конфлікт на Донбасі триває від 2014 року після російської окупації Криму. Україна і Захід звинувачують Росію у збройній підтримці бойовиків. Кремль відкидає ці звинувачення і заявляє, що на Донбасі можуть перебувати хіба що російські «добровольці».

За даними ООН, від березня 2014-го до 31 жовтня 2019 року внаслідок збройного конфлікту на Донбасі загинули 13 000 – 13 200 людей.

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Сутички в Казахстані: ...

КОМЕНТАРІ