Апеляційний суд подовжив арешт Павловського на кілька годин

Апеляційний суд подовжив арешт Павловського на кілька годин

15.02.20 09:49 0 572
Київський апеляційний суд залишив у силі рішення щодо арешту підозрюваного – про це повідомляє пресслужба суду 13 лютого. В заяві суду вказаний «підозрюваний П.», водночас обставини справи вказують на затриманого раніше експомічника народного депутата Ігоря Павловського.

За повідомленням, колегія суддів Київського апеляційного суду розглянула скарги сторін обвинувачення й захисту на попередню ухвалу Печерського районного суду. Згідно з цією ухвалою, яка частково задовольняла клопотання обвинувачення, Павловський мав перебувати під вартою до 7:40 ранку 4 березня.

Читайте також: Зеленський очікує на «швидку екстрадицію» з Болгарії фігуранта «справи Гандзюк» Левіна?

Апеляційна інстанція постановила задовольнити скаргу прокурора і частково задовольнити скаргу захисту, скасувала ухвалу слідчого судді Печерського суду від 21 січня 2020 року та постановила нову.

«Клопотання начальника відділу процесуального керівництва досудовими розслідуваннями СБУ та підтримання обвинувачення Офісу Генерального прокурора про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою до підозрюваного П. – задоволено. Застосовано до підозрюваного П. запобіжній захід у вигляді тримання під вартою строком до (13 год. 20 хв.) 4 березня 2020 року», – йдеться в заяві.

20 січня Ігоря Павловського затримали в Херсоні за підозрою в створенні злочинної організації, «яка займалася залякуванням, побиттям та знищенням майна громадян», і перевозять до Києва для обрання запобіжного заходу.

Всього, за даними Офісу генерального прокурора, під час спецоперації на Херсонщині провели понад 35 обшуків, про підозру оголосили дев'ятьом особам, двоє з них – пов'язані з нападом на Катерину Гандзюк.

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: США домовляється з талібами ...

КОМЕНТАРІ