Facebook щодня видаляє мільйон фейковий акаунтів – Цукерберг

Facebook щодня видаляє мільйон фейковий акаунтів – Цукерберг

18.02.20 09:19 0 624
Голова корпорації Facebook Марк Цукерберг заявив, що адміністратори соціальної мережі щодня видаляють близько мільйона фейкових акаунтів, частина з яких пов'язані з політичними кампаніями різних урядів. Про це він заявив у своїй промові на міжнародній конференції з безпеки в Мюнхені.

«Зараз ми видаляємо понад мільйон фальшивих акаунтів в день. Переважну більшість з них виявляють протягом декількох хвилин після реєстрації. Велика частина з них не пов'язана з державними суб'єктами, які намагаються вплинути на вибори. Вони є комбінацією спамерів і людей, які намагаються робити різні речі. Але, безумовно, деякі з них – частина кампаній урядів», – сказав Цукерберг.

За його словами, Facebook довелося поміняти алгоритми і політику відстеження активності користувачів після скандалу з виборами в США 2016 року. Тоді Росію звинувачували у веденні інформаційної кампанії, в тому числі і в фейсбуці, яка, імовірно, допомогла Дональду Трампу перемогти на президентських виборах. Після цього Цукерберга викликали в Конгрес для надання свідчень.

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У центрі Києва поліція ...

КОМЕНТАРІ