Лавров хоче відновити торгівлю підсанкційної Росії з ЄС «на взаємовигідній основі»

Лавров хоче відновити торгівлю підсанкційної Росії з ЄС «на взаємовигідній основі»

18.02.20 08:02 0 645
Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров висловив сподівання «продовження російсько-європейської співпраці на рівноправній, взаємовигідній основі». Про це він сказав в інтерв'ю італійській газеті «Стампа», передрукованому на сайті російського МЗС.

«Останні кілька років стали для наших відносин періодом втрачених можливостей. Діючи за принципом найменшого спільного знаменника, Євросоюз зберігає абсурдне пов'язування перспектив взаємодії з внутрішньоукраїнським врегулюванням. З ініціативи Брюсселя «заморожена» спільна робота з цілої низки напрямків. Продовжуються односторонні обмежувальні заходи, що завдають багатомільярдних збитків економіці самих європейських країн», – заявив Лавров.

Про розвиток торгівлі між підсанкційною зараз Росією та ЄС йшлося і в документі «Дванадцять кроків до посилення безпеки в Україні та євроатлантичному регіоні», який то з'являвся, то зникав на сайті Мюнхенської безпекової конференції та викликав критику в українського МЗС, низки українських політиків та американського аналітичного центру Atlantic council.

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ