Тернопіль: сергій Надал разом з Міністерством цифрової трансформації та Фондом «Євразія» підписали меморандум про співпрацю

Тернопіль: сергій Надал разом з Міністерством цифрової трансформації та Фондом «Євразія» підписали меморандум про співпрацю

18.02.20 15:33 0 2310
Міський голова Тернополя Сергій Надал разом із Міністерством цифрової трансформації та Фондом «Євразія» підписали тристоронній меморандум про співпрацю в межах реалізації проєкту щодо відкритих даних.

Як зазначає Сергій Надал, мета співпраці – розвиток політики відкритих даних Тернополя на усіх рівнях, зокрема, розвиток технічної інфраструктури та створення порталу відкритих даних, професіоналізація службовців з оприлюднення та використання даних, співпраця з бізнесом, громадськістю, медіа та формування Open Data-спільнот.

Така співпраця підвищить прозорість та підзвітність міської ради, а на основі цих даних буде створено ще більше корисних сервісів та рішень для вирішення щоденних проблем тернополян.

До слова, співпраця відбувається в межах програми «Відкриті дані для розвитку міст», яка діє в Україні з 2018 року за підтримки проєкту USAID/UK aid TAPAS.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Біля посольства Ірану в ...
Наступна новина: Дмитро Кулеба: Україна ...

КОМЕНТАРІ