Як вибрати жіночий рюкзак?

Як вибрати жіночий рюкзак?

19.02.20 14:22 0 4391

Сьогодні жіночі рюкзаки популярні нарівні зі звичними сумками-тоут, клатчами та крос-боді. Навіть більше, сучасні рюкзаки зможуть скласти жіночим сумкам гідну конкуренцію, адже їх можна з успіхом використовувати в різностильових образах. Завдяки невичерпній дизайнерській фантазії модницям доступні рюкзаки найрізноманітніших стилів, забарвлень та дизайну, що дозволяє підібрати ідеальний варіант для будь-якого випадку і заходу. Як же зорієнтуватися в різноманітті рюкзаків і на що звернути увагу при їх виборі? Нумо розберімося. А допоможе нам в цьому співробітник інтернет-магазину https://mak-shop.in.ua/ua/zhenskie-rukzaki/, в якому їх безпосередньо можна придбати в Україні.

Правила підбору жіночого рюкзака

Перш за все, варто визначитися, для якої мети ви хочете купити рюкзак жіночий: від цього залежить стилістика, розмір, колір і матеріал виробу. У будь-якому випадку він повинен гармонійно поєднуватися з чином, підкреслювати індивідуальний стиль, а також хороший смак своєї майбутньої власниці. Так для різних випадків підійдуть різні жіночі рюкзаки, а саме:

  • Для роботи. Якщо вам потрібен рюкзак в якості ділового аксесуара, тоді вибирайте лаконічну модель з мінімумом декору або зовсім без нього. Відмінним варіантом стане рюкзак із замші чи шкіри. Роль декору можуть виконувати блискавки, тиснення, перфорація, металеві заклепки, а також контрастні вставки. Форма рюкзака повинна бути чіткою: ніяких безформних заплічних мішків! Багато ділових леді вибирають рюкзаки-трансформери, які завдяки можливості відстібнути ручки, можна носити в руках або за плечима. Розмір слід вибирати таким чином, щоб в нього вільно помістився ваш гаджет. При цьому рюкзак не повинен бути занадто об'ємним. Забарвлення повинно поєднуватися з кольором інших аксесуарів у вашому образі. Універсальні варіанти — шкіряні рюкзаки чорних кольорів, які відмінно комбінуються з різною одягом і вигідно підкреслюють солідність образу.
  • Для занять спортом. Сьогодні без проблем можна купити спортивний рюкзак, виконаний з практичного синтетичного матеріалу. За розміром він повинен бути досить містким, щоб вмістити необхідну форму, змінне взуття, пляшку води та навіть невеликий спортінвентар. Зверніть увагу і на наявність необхідної кількості відділень, щоб умістити всі необхідні речі. Дизайн спортивного рюкзака може бути будь-яким. Зазвичай спортивні моделі містять контрастні кольорові вставки, написи, логотипи, аплікації, принти та інший ненав'язливий декор.
  • Для повсякденного використання. Тут ви можете не обмежувати політ своєї фантазії та придбати будь-яку модель, яка буде зручною для вас. Це можуть бути: строгі рюкзаки зі шкіри, яскраві тканинні рюкзаки з принтами, джинсові рюкзаки молодіжні, байкерські рюкзаки та навіть хутряні моделі. Розмір щоденного рюкзака також може бути будь-яким: вибирайте місткі моделі або міні-рюкзаки в залежності від особливостей вашої статури та особистих потреб.
  • Для заміських прогулянок і пікніків. У даному випадку краще купити рюкзак зі щільної тканини непомітного забарвлення. Він повинен бути перш за все містким і функціональним. Зверніть увагу на зручність і можливість регулювання лямок, а також наявність додаткових кишеньок і відділень.
  • Для вечірок. Гламурні рюкзачки для походів по клубах можуть виконуватися з незвичайного матеріалу — оксамиту, хутра і т. п. Найчастіше подібні моделі рясно прикрашаються кристалами та стразами, а також вишивкою, аплікаціями та іншими ефектними елементами. За розміром вечірній рюкзачок повинен бути зовсім невеликим, адже він є, скоріше, окрасою жіночого ансамблю, ніж функціональним аксесуаром. Забарвлення міні-рюкзачка повинна поєднуватися з кольором вашого наряду. Універсальними вважаються моделі чорного кольору, а також мініатюрні рюкзаки з ефектом металік, які ідеально комбінуються практично з будь-якими образами.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Препарати Mekinist та ...
Наступна новина: Преимущества аренды ...

КОМЕНТАРІ