Соломія Вітвіцька відкрила особливий телеграм канал про реальні новини зірок без прикрас

Соломія Вітвіцька відкрила особливий телеграм канал про реальні новини зірок без прикрас

20.02.20 11:20 0 5788

Під час прямого ефіру в ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька оголосила, що створила власний телеграм-канал «Особливе з Соломією», в якому вона відкриває найгарячіші подробиці українського зіркового життя та майже щодня ділиться ексклюзивними фото і відео матеріалами. У Соліній стрічці новин є те, що зірки бояться постити самі, а ведуча робить це залюбки. Щойно в неї з’являються новини на телеграмі - як одразу їх цитують найпопулярніші сайти та лідери думок у соцмережах.

Соломія Вітвіцька досвідчена блогерка, -  крім новенького телеграм, у неї є популярні сторінки в фейсбук та паблік в інстаграм.

Вітвіцька давня подруга творчих українців і часто відвідує модні світські заходи і не боїться розпитувати селебріті про найпотаємніше і особисте. Читачі каналу ніби разом із Соломією спілкуються з зірками за лаштунками. Отже, Соля повернулася до свого улюбленого формату таблоїду. Нагадаємо, що Вітвіцька була ведучою зіркових новин «ТСН. Особливе» на «1+1» 5 років тому.

«Зараз час чесності і шанувальники чекають справжності й щирості від селебретіс. Але я помітила, що український шоу-бізнес весь приглажений та інстаграмно-прес-релізний. Відповідно, українці краще знають подробиці життя й здоров’я Анджеліни Джолі чи про проблеми з імплантами російської телеведучої Лєри Кудрявцевої. А я прагну, щоб стежили і любили саме українських зірок! І щоб це були рідні близькі люди в кожній українській квартирі!»- коментує Соломія Вітвіцька

Телекрасуня в буквальному сенсі добуває новини і дізнається всі родзинки та перчинки, застаючи своїх героїв зненацька і записуючи їх на смартфон.

Також зірки іноді надсилають їй свої відео історії самостійно, показуючи себе вдома, як готують їсти, зустрічаються з друзями, пліткують, хворіють, відпочивають, страждають чи сміються, зізнаються в чомусь,  щось тестують або діляться сімейними подіями. Надіслати відеосекрети про відомих світських персон для каналу  можуть і агенти Соломіі

Інтернет нещодавно просто таки вибухнув історіями з телеграму Солі.

Під час свого концерту співачка Alyosha з'явилась на сцені у сукні вільного крою і з’ясувалося, що вона приховує вагітність третьою дитиною (!)

Екс-учасниця гурту Віагра, Анастасія Кожевникова зізналась, що її чоловік не дарує їй коштовностей і радіє, що вона покинула гурт. Віктор Павлік показав як готує нареченій сніданок у ліжко та розповів, що їх весілля відбудеться у червні; як виглядає кохана дівчина Богдана Юсипчука; про ДТП Переможця першого Голосу Івана Ганзери і його дружини Олі; Наталка Карпа показала як вперше користувалася молоковідсмоктувачем щоб підтримати грудне вигодовування.

Саме Соломія публікувала ексклюзивний відео-коментар із Наталкою Холоденко, в якому телеведуча підняла питання стосунків психологині з Дмитром Дікусаром та батьком її дитини.

Соля також помітила, що Слава Камінська прийшла на прем’єру фільму зі своєю участю в компанії таємничого красеня, ніжно тримаючись з ним за руку, - і певно, це її  коханець.

Про все це та інше дізнавайтеся на Телеграм-каналі «Особливе з Соломією».

Підписуйтесь на канал. Тут особливі новини без фотошопів і без прикрас, про реальне життя та емоції героїв нашого часу.

Це топ джерело новин і деякі пости на телеграмі Солі набирають близько 100 000 переглядів. Загальна кількість переглядів телеграму налічує наразі цифру понад 350 000, і ці новини активно цитують на різних майданчиках мережі

В цю п’ятницю 21 лютого відбудеться вечірка для модної тусівки у столичній ресторації GOL’DAbar на честь Соломіі та її новенького телеграм каналу.

Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото

фото

фото

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
4 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ