Переваги промивного фільтра перед картриджним

Переваги промивного фільтра перед картриджним

21.02.20 01:32 0 4725

Більшість споживачів воліють самостійно вибирати побутові фільтри очищення води, навіть не вдаючись при цьому до аналізу її якості. І хоча такий підхід фахівці з водоочищення називають в корені неправильним, простих громадян не бентежить, що куплена система очищення води може виявитися марною та навіть шкідливою. Далі, ми розглянемо основні переваги самопромивних фільтрів для очистки води. Ну а розповість нам про це співробітник інтернет-магазину "Роял Клімат": https://royalclimate.com.ua/filtry, в якому такі фільтри безпосередньо можна придбати.

Вибираємо фільтр для очистки води

При виборі побутового фільтра для очищення води люди керуються одним принципом, який відсунув на другий план навіть питання ціни системи. Йдеться про зручність та простоту обслуговування, проводити яке можна самостійно, навіть без початкових знань в області побутових систем очищення води. У цьому питанні, в очах простих споживачів, немає рівних картриджним фільтрам, весь догляд за якими полягає лише у своєчасній заміні відпрацьованого картриджа на новий. Крім цього, картріджні фільтри не вимагають підключення до системи каналізації. І тільки після установки картриджної системи очищення води, багато споживачів розуміють, яку вони зробили помилку, що полягає у високих витратах на утримання самої системи.

Чому краще зупинити свій вибір на промивних фільтрах?

Залежно від типу фільтруючого матеріалу картриджа, а також первинних показників якості та витрати води, термін служби змінного елементу в картриджної системи очищення становить всього 2-3 місяці. Шляхом нескладного підрахунку сумарної вартості картриджів в рік, можна зрозуміти, що вартість одного літра очищеної установкою води буде дорожчою навіть за дорогу покупну воду. Тому чимало споживачів, оцінивши по достоїнству всі «принади» експлуатації картриджного фільтра, приймають рішення змінити побутову систему очищення води на основі змінних елементів на промивну установку.

Сьогодні виробники пропонують різні типи подібних систем, очищення води в яких відбувається шляхом її проходження через сітку, мембрану або засипку. Перші 2 фільтруючі елементи взагалі не вимагають заміни, оскільки є практично вічними. Засипні промивні фільтри хоч і не можуть похвалитися таким тривалим терміном служби, як установки з сіткою або мембранною, зате не вимагають заміни фільтруючого матеріалу кожні 2-3 місяці, як змінні елементи в картриджних установках. Залежно від типу завантаження, інтенсивності використання побутової системи та первісної якості води, їх можна безбоязно експлуатувати протягом від півроку.

Плюси побутових промивних фільтрів

При найближчому розгляді, навіть завзяті прихильники картриджних побутових систем очищення води розуміють, що обслуговування і запуск процесу промивання фільтруючого завантаження в промивних водоочисних установках — це досить простий процес, для освоєння якого достатньо 10-15 хвилин. Вибір необхідного завантаження також не доставляє проблем, бо практично всі виробники побутових промивних фільтрів вказують в супровідній документації на установку рекомендовані типи завантажень. До основних переваг промивного фільтра відносяться:

  • зміна фільтруючої засипки здійснюється в період від півроку до 3 років, в залежності від типу завантаження та інтенсивності використання установки;
  • повна витрата фільтруючого завантаження без його злежування, як це часто буває в картриджах із засипанням;
  • відсутня необхідність в контролі за якістю засипного матеріалу та його витрати;
  • велика продуктивність, якої вистачає для забезпечення чистою водою не тільки квартири або приватного будинку, а навіть невеликого офісу;
  • вартість літра води після очищення лише не набагато перевищує первісну вартість води.

Промивання фільтруючого завантаження в сучасних побутових промивних системах здійснюється в ручному або автоматичному режимі. Промивання засипки виконується за часом її експлуатації або ж за обсягом пропущеної через фільтр води.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Наступна новина: Двигатель Cummins: ...

КОМЕНТАРІ