Вилкові навантажувачі: основні переваги

Вилкові навантажувачі: основні переваги

21.02.20 17:35 0 1501

Вилкові навантажувачі є вельми популярними та поширеними в різних сферах. Вони зустрічаються на складах і в торгових комплексах, а також на виробництві та будівництві. Основне призначення даної техніки — складування, переміщення вантажів, а також вантажно-розвантажувальні роботи. Вони дозволяють істотно знизити фінансові та часові витрати, мінімізувати необхідність втручання людини в робочі процеси. Такі машини відрізняються габаритами, вантажопідйомністю, функціональністю, типом силового агрегату та іншими властивостями. До речі, в Україні вилкові навантажувачі можна придбати у компанії "Денор Сервіс": denor-service.com.ua.

Вилкові навантажувач — надійна та довговічна техніка

Машини зазначеного типу мають в конструкції особливі вила. Ці пристосування дозволяють здійснювати завантаження, розвантаження та транспортування товарів. Вантажі попередньо розміщуються на спеціальних піддонах. Завдяки такій технології можна працювати одночасно з великою кількістю невеликих предметів.

Різновиди

Вилкові навантажувачі бувають:

  • електричними;
  • бензиновими;
  • дизельними.

Перші ідеально підходять для закритих приміщень — магазинів, складів, виробництв. Бензинові та дизельні аналоги краще експлуатувати на відкритих територіях, оскільки вони під час роботи виділяють шкідливі речовини. Електричні модифікації позбавлені таких недоліків, але вони мають більш високу вартість та меншу потужність.

Незаперечні плюси застосування вилкових навантажувачів

На відміну від інших варіантів підйомних пристроїв, вилочні навантажувачі відрізняються наступними плюсами:

  • великий вибір моделей з різноманітними характеристиками та вартістю;
  • високий рівень надійності, простота обслуговування та експлуатації;
  • компактні розміри та високий рівень вантажопідйомності;
  • можливість застосування в складних умовах при інтенсивному функціонуванні.

Надійний багатофункціональний навантажувач потрібен для оперативного переміщення сировини та готової продукції, товарів на палетах. Він з легкістю долає ями, спуски та інші нестандартні місцевості, зберігаючи вантаж на вилах. Адже не дарма поширеними сферами застосування даної техніки є аеропорти та вокзали. За допомогою цих підйомників можна транспортувати навіть тендітні вантажі, наприклад, скла в листах. Навантажувачі різних конфігурацій від зарубіжних і вітчизняних виробників можна купити та взяти в оренду на вигідних умовах.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ