На Тернопільщині триває «Кременецьке ралі – 2020»

На Тернопільщині триває «Кременецьке ралі – 2020»

22.02.20 17:12 0 2589
У Кременці 20 лютого урочисто відкрили ювілейний V Зимовий чемпіонат ЕМД «Кременецьке ралі – 2020». На урочистості завітали представники обласної, районної та міської влади, керівники вищих медичних навчальних закладів з різних міст України.

Цьогоріч на Кременеччині змагатимуться 28 команд з України, Польщі, Білорусі та Казахстану. Змагання відбуваються під егідою Міністерства охорони здоров'я, ТНМУ ім. І. Я. Горбачевського МОЗ України за участі та сприяння обласної, районної, міської влади.

Попри несприятливі погодні умови, усі учасники сповнені оптимізму. Триватимуть змагання до 23 лютого та завершаться урочистим нагородженням переможців у ЦВЧ «Панорама».

Під час змагань аналізуватимуть та вдосконалюватимуть рівень підготовки працівників екстреної медичної допомоги на основі передових технологій, що сприятиме підвищенню якості надання екстреної медичної допомоги населенню України та рівню суспільного здоров'я.

Головна мета змагань - поглиблення знань і навичок надання екстреної медичної допомоги на до госпітальному етапі відповідно до сучасних клінічних настанов.

За матеріалами КМР і КРР

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міжнародний турнір з ...
Наступна новина: Ордер на видалення дерев ...

КОМЕНТАРІ