У громадах Тернопільщини обговорили можливі шляхи вдосконалення інфраструктури

У громадах Тернопільщини обговорили можливі шляхи вдосконалення інфраструктури

22.02.20 14:26 0 1309
Шляхи вдосконалення та покращення надання соціальних послуг в об'єднаних територіальних громадах обговорили із представниками ОТГ Тернопільщини співробітники обласного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді і департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації.

Разом із групою експертів Українського фонду соціальних інвестицій, в рамках проєкту "Надання соціальних послуг в громаді", вони завітали у громад Зборівського, Збаразького, Кременецького, Борщівського та Шумського районів, де поспілкувалися з відповідальними за надання громадянам якісних соціальних послуг.

Даний проект зорієнтований на підтримку об'єднаних територіальних громад на шляху посилення їх спроможності. Особливу вагу звернено на поліпшення охоплення соціальними послугами вразливих груп населення (літніх людей, інвалідів, сімей, що знаходяться у складних життєвих обставинах).

Завданням проекту також є покращення доступу мешканців до соціальної та комунальної інфраструктури громад.

Довідково: Угодою про грант № TFOA8367 від 27 вересня 2018 року Японський фонд соціального розвитку (JSDF) через Міжнародний банк реконструкції та розвитку надав Урядові України грант на впровадження проекту „Надання соціальних послуг в громаді”.

Відповідно до Угоди про грант відповідальним за впровадження проекту від Уряду України є Український фонд соціальних інвестицій.

Проєкт сприятиме впровадженню пілотних моделей надання соціальних послуг у громадах шляхом розвитку соціальних послуг у 30 об'єднаних громадах найбідніших районів Одеської та Тернопільської областей.

Кошти японських донорів дадуть змогу створити нові моделі надання соціальних послуг у 17 об'єднаних територіальних громадах Тернопільської області.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Почему стоит позволить ...
Наступна новина: В Ірані зафіксували перші ...

КОМЕНТАРІ