Крила янголів із сотні свічок: у Запоріжжі вшанували пам’ять Небесної сотні

Крила янголів із сотні свічок: у Запоріжжі вшанували пам’ять Небесної сотні

22.02.20 10:51 0 544
У Запоріжжі на майдані Героїв Революції відбулася акція в пам'ять Героїв Небесної сотні. На знак вшанування пам'яті загиблих на Майдані активісти виклали символічні крила з сотні свічок перед пам'ятником Героям Революції гідності, що встановлений на площі, де взимку 2013–2014 років збирався місцевий Майдан.

«Вшановуємо всіх загиблих у ці дні в Києві на майдані Незалежності, на Інститутській. Героїв Небесної сотні порівнюють з янголами, тому ми ці свічки виставили в такий символічний знак янгола. Кількість свічок тут сто. Нам здається, що таким чином хоча б мінімально ми привернути увагу всіх українців, хто не знав, хто забув про те, що шість років тому в Україні, можливо, були одні з найстрашніших днів за весь час існування України, особливо за її новітній період», – сказала одна з організаторок акції Олена Кузьменко.

Учасники акції також вшанували загиблих на Майдані хвилиною мовчання і поклали квіти до пам'ятника Героям Революції гідності. У заході взяли участь активісти місцевого Майдану, волонтери, ветерани війни на Донбасі.

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Провідні церкви України: ...
Наступна новина: Діти з Тернопільщини ...

КОМЕНТАРІ