Голова МОЗ Скалецька: вирішила приєднатися до людей в обсервації

Голова МОЗ Скалецька: вирішила приєднатися до людей в обсервації

22.02.20 11:14 0 524
Міністерка охорони здоров'я України Зоряна Скалецька заявила, що вирішила приєднатися до людей, евакуйованих із Китаю, яких на два тижні помістили під карантин-спостереження (обсервацію), і провести наступні 14 днів разом із ними в одному приміщенні і в тих самих умовах.

«Сподіваюсь, що моя присутність заспокоїть як тих, хто перебуває в Нових Санжарах, так і решту країни», – написала вона у фейсбуці.

«Ще раз хочу наголосити: ці люди – наші співвітчизники, вони нам не чужі. Ми живемо в одній країні та мусимо дбати про їхнє здоров'я і безпеку. Те, що відбувалося та паніка і несприйняття, негатив та агресія дуже мене вразили. Ще більше вони вразили людей, евакуйованих з Китаю. Тому прошу вас висловити їм слова підтримки і подяки за те, що вони погодились провести в ізоляції два тижні задля безпеки нас усіх. Сподіваюсь, що моя персональна поведінка сприятиме втихомиренню ситуації та примиренню. Це необхідно нам усім», – заявила вона.

Окремо Скалецька згадала про те, що наступного дня, 21 лютого, її дочці сповнюється 10 років. «Доню, я тебе дуже люблю і дуже хотіла відсвяткувати цей важливий день з тобою. Але так сталося, що мені треба бути в цей день не вдома. Коли я повернусь, ми ще раз відсвяткуємо його з тобою. Обіцяю!» – написала вона.

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі у ТОДА ...
Наступна новина: «Це була перша сотня,яка ...

КОМЕНТАРІ