Купольне шатро: переваги та вигода

Купольне шатро: переваги та вигода

22.02.20 23:57 0 2623

Купольні шатра — це найпрогресивніша конструкція для індустрії розваг. Вони вам сподобаються з двох простих причин: сферичні конструкції економічно вигідні та приваблюють людей. До речі, орендувати купольне шатро ви можете на сайті. Чому ж мало хто займається установкою купольних наметів для проведення в них банкетів і ярмарків? Тому що конструкція незвичайна, а старі бізнесмени не довіряють нововведенням і віддають перевагу методам і формам, які повільно втрачають актуальність.

Переваги купольної конструкції намету:

  • По-перше, площа поверхні кулі менша, ніж площа поверхні паралелепіпеда аналогічного обсягу. Значить, купольне шатро зможе вмістити таку саму кількість клієнтів, як і звичайний тент, але площа ПВХ мембрани, якою обтягається шатро, буде на 30 % меншою, ніж для квадратного тенту. Також менша площа поверхні означає менший обмін енергією з навколишнім середовищем: влітку кондиціонер в куполі забезпечить більш холодне повітря, а взимку на обігрів круглого намету піде менше ресурсів. Також за рахунок меншої поверхні купол буде краще захищена від шуму.
  • По-перше, сферичне шатро відрізняється стійкою та міцною конструкцією. Звичайні квадратні тенти спираються на кілька точок. Варто гостю пошкодити одну з опор — тент вже загрожує впасти на голови відвідувачів. Купол — самопідтримувана конструкція, міцний металевий каркас не потребує додаткових стяжок і опор й здатний вистояти навіть при сильних пошкодженнях. Каркас обтягається міцною ПВХ мембраною, на яку можна нанести будь-яке брендування і зробити прозорі ділянки (вікна).

Чому сферичне шатро принесе вам вигоду?

Відповідь на це питання дуже проста — тому що сучасних людей приваблює все незвичайне. У купольних павільйонах розташовуються сучасні кафе, святкують весілля та дні народження, такі шатра встановлюють в фан-зоні Євробачення і користуються величезною популярністю серед туристів. Велика купольна споруда володіє простою та незвичайною формою, яка цікавить відвідувачів і притягує їх краще, ніж яскрава реклама.

Незвичайна сферична форма банкетної зали або кафе спонукає відвідувачів фотографуватися разом з ним і ділитися цими фотографіями. Вам відразу буде забезпечена безкоштовна реклама, що позитивно позначиться на прибутку.

Ну й остання перевага — збірна конструкція складається з легкого та міцного каркаса і натягнутої на нього мембрани. Як результат, ви зможете швидко розібрати шатро на зберігання (якщо у вас сезонний бізнес) і так само швидко зібрати його в іншому місці.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Жіночі рюкзаки: види та ...
Наступна новина: Brandquad как драйвер роста ...

КОМЕНТАРІ