В Тернополі під час фестивалю «Галицькі моржі 2020» встановлено новий рекорд

В Тернополі під час фестивалю «Галицькі моржі 2020» встановлено новий рекорд

25.02.20 09:08 0 500
Днями у Тернополі відбулися змагання у запливі серед чоловіків та жінок різних вікових категорій на відстань 25 метрів у крижаній воді. Вперше в історії Тернополя та України у зимовий період заплив здійснювали на серфінг-дошках та сноутюбах.

Під час заходу очільник Тернополя Сергій Надал вручив подяки членам клубу «Нептун» за активну життєву позицію і громадську діяльність, популяризацію здорового способу життя та вагомий особистий внесок у розвиток ГО «Клубу любителів загартовування і зимового плавання «Нептун».

«Члени клубу «Нептун» є активними учасниками громадського життя міста, залучають молодь, людей старшого віку, популяризують здоровий спосіб життя, - зазначив очільник Тернополя Сергій Надал. – Також другий рік поспіль вони беруть участь у «Громадському бюджеті», тож завдяки їх активній позиції в гідропарку «Топільче» цього року з’являться нові вуличні тренажери».

В рамках фестивалю зимового плавання «Галицькі моржі» уродженець села Яблунів Андрій Балабух розірвав руками відривний 365-сторінковий календар за 7 секунд. Міський голова Тернополя нагородив його почесною грамотою, а представники книги рекордів Тернополя зафіксували новий рекорд Файного міста.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Відбір на «Євробачення»: ...
Наступна новина: Євробачення 2020: де і коли ...

КОМЕНТАРІ