Ситуація масового отруєння учнів перебувала під особистим контролем голови облдержадміністрації.
За словами очільника області, захворювання могли спровокувати неякісна вода та порушення санітарних норм працівниками харчоблоку.
«Для нас здоров'я людини – найвища цінність, тому ми дбаємо про його збереження на всіх рівнях. водопостачання до навчального закладу відбувається з центральної свердловини. Їжу привозять з міського закладу харчування. Проведено дезінфекцію приміщення. Переобладнано цехи харчоблоку», - зазначив Ігор Сопель.
Голова ТОДА доручив керівнику закладу організувати медобстеження контактних осіб протягом інкубаційного періоду. Стежити за належною дезінфекцією, а також створити відповідні умови для дотримання правил гігієни. Контролювати якість та безпечність харчових продуктів.
Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: головний редактор УкрЗахідІнформ
.
Попередня новина: Вертолітний майданчик та ...
Наступна новина: В Ірані кількість померлих ...
Захист і видимість: базовий елемент спецодягу
Преимущества изучения словацкого языка онлайн
Сучасна стоматологія та лікування зубів у місті Київ
Healthy Living Without Overpaying: Smart Choices for Wellness and Active Lifestyle
Служба «Здорова родина»: транспортування хворих Київ