Ситуація масового отруєння учнів перебувала під особистим контролем голови облдержадміністрації.
За словами очільника області, захворювання могли спровокувати неякісна вода та порушення санітарних норм працівниками харчоблоку.
«Для нас здоров'я людини – найвища цінність, тому ми дбаємо про його збереження на всіх рівнях. водопостачання до навчального закладу відбувається з центральної свердловини. Їжу привозять з міського закладу харчування. Проведено дезінфекцію приміщення. Переобладнано цехи харчоблоку», - зазначив Ігор Сопель.
Голова ТОДА доручив керівнику закладу організувати медобстеження контактних осіб протягом інкубаційного періоду. Стежити за належною дезінфекцією, а також створити відповідні умови для дотримання правил гігієни. Контролювати якість та безпечність харчових продуктів.
Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: головний редактор УкрЗахідІнформ
.
Попередня новина: Вертолітний майданчик та ...
Наступна новина: В Ірані кількість померлих ...
Рост населения Казахстана: тенденции и вызовы
Топ-5 Лайфхаков: Как Открыть Сейф
Женские часы: как выбрать идеальную модель для делового стиля и летних образов
Понятие и признаки инфантильности: как распознать психологическую незрелость
Самі дієві мазі з трав