У Данії підтвердили перший випадок коронавірусу

У Данії підтвердили перший випадок коронавірусу

28.02.20 10:24 0 1174
У Данії підтвердили перший випадок інфікування новим коронавірусом. Про це повідомило місцеве управління охорони здоров'я 27 лютого.

Коронавірус виявили у чоловіка, який нещодавно повернувся з відпочинку на гірськолижному курорті у італійському регіоні Ломбардія.

Його залишили на карантин у власному домі з дружиною та сином, тест яких на коронавірус був негативним.

На території Європи спалах коронавірусу фіксують в Італії. Випадки захворювання також були виявлені і в інших європейських країнах: Іспанії, Франції, Німеччини, Великої Британії, Австрії, Хорватії, Швейцарії, Греції, Норвегії, Фінляндії, Румунії, Північної Македонії і Грузії.

Кількість випадків зараження новим коронавірусом станом на 27 лютого сягнула 82 164, майже 33 тисячі одужали. Про це свідчать дані Центру системних досліджень при Університеті Джона Гопкінса. Число летальних випадків зросло до 2801.

2019-nCov (COVID-19) належить до великої групи коронавірусів. У деяких випадках перебіг хвороби – легкий, в деяких – із симптомами застуди і грипу, зокрема з високою температурою і кашлем, у більш складних випадках спостерігається задишка. Це може перерости в пневмонію, яка може бути смертельною. Більшість хворих, однак, видужують.

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ