Який одяг вибрати дівчатам для занять бальними танцями?

Який одяг вибрати дівчатам для занять бальними танцями?

28.02.20 16:52 0 4121

Для виступів з бальних танців обов'язково дівчинці необхідно мати спеціальний костюм або плаття. Брати участь в змаганнях у звичайних речах не можна. Тому, що правила говорять: для виступів потрібен спеціалізований одяг. Далі, ми розглянемо як правильно підібрати одяг для змагань з бальних танців жінці / дівчинці. Ну а розповість нам про це співробітник інтернет-магазину https://www.shok-shop.com/, в якому його безпосередньо можна придбати в Україні.

Костюми для європейських танців

Вироби зі стандартної програми призначені для європейських танців. Більшість речей з цієї категорії мають гарний зовнішній вигляд. Костюми та сукні подібного типу надягали на бали в 19 столітті. Сьогодні, в європейських танцях дівчата часто використовують моделі виробів з відкритими плечима. На більшості виступів дівчинки використовують рукавички. За допомогою них вони можуть підкреслити свій образ. І створити потрібну атмосферу для номера.

Для європейської програми дівчинці варто придбати сукню з наступними характеристиками:

  • Колір. Ви можете вибрати дівчинці плаття будь-якого кольору. Все залежить від концепції номера. Якщо виступ сумний, то одяг потрібно купувати темний. Якщо номер веселий, то сукня має бути світлою.
  • Довжина. До довжини плаття в бальних танцях пред'являються особливі вимоги. Виріб повинен бути максимально довгим. Воно повинно закривати тканиною ноги, коліна дівчинки. Це обов'язкова вимога! Тому, рекомендуємо купувати довгу сукню.
  • Прикраси для сукні. Плаття для танців можна прикрасити повітряними рукавами. Рекомендуємо зробити їх у вигляді кльош. Також, дівчинки під час змагань часто прикрашають свої сукні додатковими вставками. Вони можуть складатися з гіпюру. Розміщувати подібні вставки потрібно в області талії. Можете скористатися й іншими виробами. Наприклад, розмістіть пухнасту облямівку в області рукава. Це теж буде виглядати дуже незвично. До прикраси жіночих суконь Федерація Танців ставиться лояльно. Правила дозволяють доповнювати їх різними елементами декору. Наприклад, боа, пір'їнками різних птахів й іншими елементами.

Костюми для латиноамериканських танців

Латиноамериканські танці мають величезні відмінності від європейських. Рухи в них більш ритмічні, емоційні, швидкі та експресивні. Тут дитина набагато більше рухається на паркеті, ніж в європейських танцях. Тому, одяг повинен бути вільним, щоб він не сковував рухів.

Завдання партнерів в латиноамериканських танцях — показати свою енергію. Продемонструвати глядачам і суддям пристрасний танець. Домогтися цього не вийде, якщо одяг буде закритим або занадто довгим. Тому у дівчат в латиноамериканських танцях поширені короткі сукні.

У цьому виді програми поширені сукні світлих відтінків. Вони повинні бути максимально яскравими для того, щоб заволодіти увагою і розташуванням глядачів.

У латиноамериканських танцях дівчата використовують більш відкриті сукні, ніж в європейському напрямку. При виготовленні відвертих суконь для латини виробники дотримуються величезної кількості правил, щоб учасника не дискваліфікували. Вони:

  1. Не застосовують прозору тканину при створенні сукні. Як результат одяг не просвічується, і тіла танцівниці не видно.
  2. Не роблять вирізів в області грудей і сідниць. За правилами Федерації Танців це заборонено.
  3. Не роблять прозорі вставки в області спідньої білизни. Для того, щоб її не було видно крізь сукню.

Краще купувати цільні плаття для латини. Вони більш красиві та зручні в експлуатації.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Наступна новина: Почему стоит ...

КОМЕНТАРІ