Інфекційне відділення Тернопільської міської лікарні готують до можливої госпіталізації хворих на коронавірус

Інфекційне відділення Тернопільської міської лікарні готують до можливої госпіталізації хворих на коронавірус

01.03.20 08:31 0 588
Стан готовності інфекційного відділення Тернопільської міської комунальної лікарні швидкої допомоги до можливої госпіталізації хворих на коронавірус, 28 лютого перевірив заступник голови Тернопільської обласної державної адміністрації Арсен Марчишак.

Для даних потреб використовуватимуться два спеціально облаштовані бокси. У найближчі дні до них підведуть вентиляційну систему з відповідними бактерицидними фільтрами.

Загалом відділення забезпечене усім необхідним для надання кваліфікованої медичної допомоги пацієнтам, які можуть бути носіями цього нового вірусу.

Персонал отримав засоби індивідуального захисту. Відпрацьований чіткий алгоритм дій у випадку госпіталізації хворих на коронавірус.

Є необхідний набір тестів, а в разі виникнення ускладнень використовуватимуться два апарати штучної вентиляції легень.

Нагадаємо, з резервного фонду обласного бюджету виділено 2 мільйони гривень на закупівлю заходів індивідуального захисту для працівників екстрених служб.

Окрім того, як зазначив Арсен Марчишак, з державного резерву ще додатково виділено медичне обладнання та засоби індивідуального захисту. Планується, даний вантаж прибуде у Тернопіль вже . Його доставлять у медичні заклади, визначені базовими для прийому таких пацієнтів.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Фільм українською мовою ...
Наступна новина: Адресу посольства Росії у ...

КОМЕНТАРІ