Світлодіодні панелі: переваги та недоліки

Світлодіодні панелі: переваги та недоліки

03.03.20 01:00 0 2674

Нині світлодіодна панель є самим передовим освітленням і кращою альтернативою класичних приладів освітлення, таким як лампи розжарювання або люмінесцентні лампи. Світлодіодні панелі — це чудовий варіант освітлення для будь-якого приміщення, будь це житлова квартира, офіс або виробничі площі. Таку популярність і широке використання вони отримали не випадково, адже дана освітлювальна конструкція має широкий ряд переваг над своїми конкурентами. Далі, ми безпосередньо розглянемо основні "+" світлодіодних панелей. Ну а розповість нам про це співробітник інтернет-магазину https://svetum.com.ua/catalog/led-paneli/, в якому безпосередньо можна придбати світлодіодні панелі в Україні.

Плюси світлодіодних панелей:

  • Тривалий термін експлуатації. Візьмемо для порівняння саму передову люмінесцентну лампу, заявлений термін її служби становить 10,000 годин. Термін служби світлодіодної панелі 100,000 годин — це в 10 разів перевищує результат люмінесцентної лампи!
  • Економне споживання енергії. Зі світлодіодною панеллю Ви економите не тільки за рахунок її тривалого терміну експлуатації, але і на споживаної електроенергії.
  • Якісне освітлення. Світло від світлодіодної панелі дуже м'яке та комфортне для очей. При цьому освітлення залишається яскравим, не викликаючи стомлюваності, що вкрай важливо на робочому місці.
  • Безпека в експлуатації. Світлодіодні панелі не містять небезпечних для людини речовин і матеріалів. Навіть при тривалій роботі та нагріванні не виникає шкідливих випарів і неприємних запахів. Корпус панелі зазвичай алюмінієвий, що робить конструкцію міцною та довговічною. Електросхема світлодіодних панелей містить систему, яка знижує напругу та оберігає від негативних наслідків.
  • Простота в обслуговування. Світлодіодні панелі не потребують будь-яких особливих умов монтажу та обслуговування. Дотримання елементарних правил безпеки при роботі з електрикою, а також правил пожежної безпеки та щорічний огляд на виявлення пошкоджень або забруднень — основні умови тривалої та безпечної роботи світлодіодним панелі.

Мінуси світлодіодних панелей:

  • Говорячи про недоліки, можна виділити тільки високу ціну в порівнянні з люмінесцентними лампами. Хоча цей недолік перетворюється на перевагу при першому ж розрахунку економічності.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Наступна новина: Основные преимущества ...

КОМЕНТАРІ