У США підтверджено перший випадок смерті від коронавірусу

У США підтверджено перший випадок смерті від коронавірусу

03.03.20 09:33 0 497
У Сполучених Штатах у суботу зафіксована перша смерть від інфекції, викликаної новим коронавірусом COVID-19, поширення якого Всесвітня організація охорони здоров'я вважає глобальною загрозою високого рівня.

Помер пацієнт в штаті Вашингтон. На брифінгу в Білому Домі президент США Дональд Трамп заявив, що померла жінка, проте потім міністерство охорони здоров'я підтвердило, що надана президенту інформація була помилковою, помер чоловік.

Усього в США станом на 1 березня було зафіксовано 69 випадків зараження коронавірусом. Більшість з них заразилися за кордоном, в тому числі на круїзному лайнері Diamond Princess. Дональд Трамп закликав американців не панікувати після повідомлення про першу смерть від коронавірусу на території США. При цьому він визнав, що число випадків інфікування, ймовірно, буде рости, проте заявив, що влада готова до будь-якого розвитку подій. У понеділок президент зустрінеться з керівниками фармацевтичних компаній, щоб обговорити розробку вакцин, повідомляє «Голос Америки».

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Лувр у Парижі зачинений ...
Наступна новина: У столиці Філіппін ...

КОМЕНТАРІ