Коронавірус: ще одна смерть у США,10 нових хворих у Кувейті

Коронавірус: ще одна смерть у США,10 нових хворих у Кувейті

03.03.20 09:48 0 609
Ще один громадянин Сполучених Штатів помер від штаму коронавірусу COVID-19 1 березня, повідомляють представники системи охорони здоров'я США.

Чоловік, якому було більше 70 років, перебував у закладі для людей, які потребують сестринського догляду, неподалік від Сіетла, штат Вашингтон. У цьому штаті вже зафіксовано десятки хворих.

Також 10 нових випадків виявили в Кувейті протягом останніх 24 годин, повідомляє місцеве державне телебачення. Таким чином загальна кількість хворих у близькосхідній країні зросла до 46.

Читайте також: У Китаї закрили першу імпровізовану лікарню, побудовану для хворих на коронавірус?

1 березня про перших хворих на коронавірус повідомили Домініканська республіка та Шотландія.?

Також хворобу виявили в Росії – у росіянина, який повернувся з Італії.

В Ірані підтвердили 385 нових випадків захворювання, загальна кількість зросла до 1501. Всього в цій країні від коронавірусу померли 66 людей. Серед них – член Ради доцільності (дорадчий орган при Верховному лідері Ірану), 71-річний Мохаммад Мірмохаммаді. Іран має найвищу смертність через новий штам хвороби після Китаю.

Жертвами захворювання, викликаного коронавірусом, станом на 2 березня стали 3044 людини, з них 2803 померли у Китаї. Кількість випадків зараження новим коронавірусом сягнула 89 071, понад 45 тисяч одужали.

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На фасаді управління ...
Наступна новина: Від коронавірусу одужали ...

КОМЕНТАРІ