Етап Кубка світу з біатлону в Чехії пройде без глядачів через виявлені випадки інфікування коронавірусом

Етап Кубка світу з біатлону в Чехії пройде без глядачів через виявлені випадки інфікування коронавірусом

03.03.20 08:31 0 459
Сьомий етап Кубка світу з біатлону у Чехії пройде без глядачів через виявлені випадки інфікування коронавірусом. Про це заявив міністр внутрішніх справ країни Ян Гамачек.

Відповідне рішення ухвалила Рада безпеки країни, щоб запобігти поширенню вірусу.

Етап проходитиме 5-8 березня і передбачає шість гонок.

1 березня, у Чехії виявили перші три випадки інфікування коронавірусом.

Жертвами захворювання, викликаного коронавірусом, станом на 2 березня стали 3044 людини, з них 2803 померли у Китаї. Кількість випадків зараження новим коронавірусом сягнула 89 071, понад 45 тисяч одужали.

Новий коронавірус SARS-CoV-2 (Severe acute respiratory syndrome coronavirus 2, другий коронавірус тяжкого гострого респіраторного синдрому), раніше відомий під тимчасовою назвою 2019-nCoV (2019 novel coronavirus, новий коронавірус 2019 року), належить до великої групи коронавірусів. Він викликає захворювання, що позначається COVID-19 (Coronavirus disease 2019, коронавірусне захворювання 2019 року).

У деяких випадках перебіг хвороби – легкий, в деяких – із симптомами застуди і грипу, зокрема з високою температурою і кашлем, у більш складних випадках спостерігається задишка. Це може перерости в пневмонію, яка може стати смертельною. Більшість хворих, однак, видужують.

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: До Тернополя прибуло 20 ...

КОМЕНТАРІ