МОЗ: у Києві перевіряють на коронавірус 3 іноземців,у Червінцях – людину,яка повернулась з Італії

МОЗ: у Києві перевіряють на коронавірус 3 іноземців,у Червінцях – людину,яка повернулась з Італії

03.03.20 08:44 0 679
Заступник міністра охорони здоров'я України Віктор Ляшко повідомив, що у Києві перевіряють на коронавірус трьох іноземних громадян, а у Червінцях – людину, яка повернулась з Італії.

«Зараз в лабораторії з сьогоднішнього дня було розпочато ще дослідження на чотири підозри, три з них з міста Києва, одна – Чернівецької області. У місті Києві ця підозра зафіксована в іноземців, які перебували на території України та звернулись за медичною допомогою, у Чернівцях - це людина, яка повернулася з Італії», – повідомив Ляшко.

За його словами, напередодні завершилось тестування трьох зразків на коронавірусну інфекцію з Івано-Франківської області, з Кропивницького та міста Києва.

«Всі ці три дослідження показали негативні результати. Це свідчить, що в цих людей немає коронавірусної інфекції», – сказав заступник керівника МОЗ, додавши, що наразі з усіх восьми тестів на коронавірус всі – всі негативні.

Станом на ранок 2 березня в Україні не зафіксовано жодного випадку коронавірусної інфекції, сказав Ляшко.

«Ми не приховуємо жодних даних. Ми говоримо тільки правду, ми зацікавлені в тому, щоб була озвучена тільки правда», – запевнив він.

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Таджикистані пройшли ...
Наступна новина: Російському активісту ...

КОМЕНТАРІ