Заступник Скалецької проінспектував 3 лікарні: «медики готові й добре поінформовані» про коронавірус

Заступник Скалецької проінспектував 3 лікарні: «медики готові й добре поінформовані» про коронавірус

03.03.20 17:37 0 868
У Міністерстві охорони здоров'я України заявляють, що медична система України готова до фіксації випадку коронавірусної інфекції. Як повідомляє пресслужба МОЗ, заступник міністра Віктор Ляшко 1 березня відвідав три госпітальні бази, що визначені для прийому пацієнтів із коронавірусною інфекцією: лікарні Житомира, Рівного і Сарн.

«Медики готові надавати всю необхідну медичну допомогу пацієнтам із коронавірусною інфекцією. В разі потреби, медичні працівники готові працювати понаднормово. Всі співробітники добре поінформовані про те, що робити у випадку фіксації COVID-19. У всіх 3 містах вже було проведено як мінімум 2-3 навчання. Також медики розповіли, що відпрацювали механізми ще при пандемічному грипі, коли досить велика кількість хворих потребувала інтенсивної терапії», – йдеться в повідомленні.

У МОЗ додали, що в лікарнях Житомира, Рівного і Сарн є інфекційні бокси, виділені спеціально на випадок реєстрації або підозри COVID-19. Наразі вони пустують і «готові в будь-яку хвилину приймати пацієнтів». Зокрема, у Рівному в них вже побувало чотири людини з підозрою на коронавірус, що не підтвердилась.

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Что такое монолитный ...

КОМЕНТАРІ