Чому варто відвідати Італію взимку?

Чому варто відвідати Італію взимку?

03.03.20 11:15 0 1719

Італія не потребує зайвої презентації. Ця країна подарувала світу безліч чудових художників, архітекторів, інженерів і винахідників. Тут рай для любителів гастрономічних пригод і для тих, хто обожнює в подорожах досліджувати міста, традиції та архітектуру. Якщо ви дотепер відкладали поїздку в Італію лише через зимовий сезон, тоді продовжуйте читати. Далі, ми розглянемо 5 вагомих причин забронювати квитки в Італію зимою вже сьогодні. Ну а розповість нам про це адміністратор порталу Укріта, на якому ви знайдете безліч корисної інформації про цю європейську країну.

5 причин відвідати Італію взимку:

  1. Можливість вдосталь покататися на лижах. В Італії взимку відмінні умови, щоб насолодитися зимовими видами спорту на гірськолижних курортах. Тут безліч трас різного рівня складності. Як новачки, так і професіонали знайдуть, чим себе зайняти. Особливо рекомендуємо відвідати Валь-ді-Фасса, щоб насолодитися і чудовими пейзажами. Якщо ви подорожуєте з дітьми, для вас ідеальним варіантом стане курорт Corno alle Scale в Емілії-Романьї.
  2. Можливість зробити фото біля Колізею, не штовхаючись. Лютий є не найбільш успішним туристичним сезоном в Італії, саме тому ви зможете спокійно насолодитися прогулянками по місту. Щоб побачити Колізей, Римський форум, музей Ватикану, і саме головне — вам не доведеться стояти в черзі. І, звичайно ж, набагато легше зробити фото біля пам'ятки, яка вам сподобалася, — шанс того, що в кадрі будете тільки ви та Колізей, а не ще з десяток туристів всіх національностей, збільшується в кілька разів.
  3. Можливість одягти самий шикарний карнавальний костюм або маску. Одягти карнавальний костюм або хоча б подивитися на людей в шикарних костюмах і масках — це неймовірно красиве видовище! Якщо ви любитель гучних фестивалів, вам необхідно відвідати Венеціанський карнавал, який починається 16 лютого і триває до 5 березня. Цей карнавал є найяскравішим за весь рік: пісні, танці, театральні вистави прямо на вулиці. Крім того, ця подія багата традиціями, які ви безпосередньо зможете вивчити.
  4. Можливість без поспіху насолодитися чашкою кави. Після зимової прогулянки, варто заглянути на чашечку кави в місцевий ресторан. Італійці обожнюють каву, особливо на початку дня. Куди б ви не зайшли, будете здивовані широким асортиментом улюбленого напою. Що ж, це можна зробити та в будь-який інший час року, але італійська кава — це завжди вагома причина.
  5. Можливість підправити здоров'я на термальних водах. Після різдвяних свят душа вимагає СПА-відпочинку. Ідеальне рішення — відвідати Тоскану і відновити силу та енергію. Залежно від вашого вибору тосканського міста, тут є багато курортів. Одним з кращих місць для відпочинку є Монтекатіні Терме, в якому понад дев'ять суміжних місць для відпочинку з рясним використанням термальних вод.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Наступна новина: Тернопільські лікарі ...

КОМЕНТАРІ