Відпочинок в Кирилівці: особливості та поради

Відпочинок в Кирилівці: особливості та поради

03.03.20 16:07 0 1331

Влітку, коли починається сезон відпусток, більшість людей збирається в поїздку на море, і багато з них, їдуть на відпочинок в Кирилівку. Далі, ми поговоримо про цей популярний український курорт більш детально.

Що потрібно знати туристу про Кирилівку?

Однією з особливостей цього пляжного курорту на відміну від інших є те, що не всі заклади для прийому відпочиваючих називаються готелями. Якось склалося, що більшість готелів і пансіонатів тут заведено називати бази відпочинку Кирилівка, що бере витоки ще з радянських часів... Але від більшості баз відпочинку в Кирилівці залишилася тільки назва, і вони перетворилися дійсно в готелі, гостьові будинки, пансіонати... Поширена, також назва "пляжний готель" (або курортний), але за звичкою, все одно тут це називають базою відпочинку.

З цим розібралися. Тепер, для того, щоб Вам зручніше було вибрати відпочинок в Кирилівці, давайте поговоримо про те, як розташовані та де знаходяться бази відпочинку на самому курорті.

Кирилівка умовно ділиться на 3 частини. це:

  • Федотова Коса. Довга ділянка суші, що знаходиться між Азовським морем і Утлюкським лиманом, на якому розташовано багато баз відпочинку, готелів і т. д.
  • Коса Пересип. Це теж, ділянка суші, тільки вона розташований між Азовським морем і Молочним лиманом. Там теж є безліч пансіонатів, баз відпочинку і т. д.
  • Центр. Це та частина селища Кирилівка, де в основному розташовані гостьові будинки (приватний сектор) і не так вже й багато баз відпочинку. Розташовується ця частина, як Ви вже зрозуміли, рівно посередині, між Федотовою Косою і Косою Пересип.

Кирилівка і відпочинок з дітьми

Тепле море, чисті широкі пляжі, лагідне сонце та лікувальне степове повітря. Природні особливості регіону та м'який клімат Кирилівки просто ідеально підходять для відпочинку з дітьми.

За рахунок того що берегова лінія тут мілководна, а дно пологе, вода прогрівається дуже швидко. Це сприяє тому, що курорт відносять до так званих «дитячих». І дійсно, клімат Кирилівки ідеальний для відпочинку всією сім'єю.

Тут по-справжньому унікальне повітря. За рахунок того що селище розташоване в степовій зоні, з боку суші йде повітряний потік, який насичений фітонцидами різнотрав'я. Водночас з моря дме м'який бриз, в якому присутні іони йоду, брому, озон. А все це вкупі благотворно позначається на дитячому організмі, що росте. Особливо корисним буде морський відпочинок діткам, у яких є проблеми з органами дихання, а також нервової та серцево-судинної систем.

Ще одна перевага відпочинку з дітьми в Кирилівці — доступні атракціони, високий рівень послуг проживання та харчування. Дитячі розваги починаються вже з пляжів, де є водні гірки, надувні «банани» та інші цікавинки. Також тут є луна-парк, дельфінарій, зоопарк і маса пам'яток, які будуть цікаві вашій малечі.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Нацбюро назвало причину ...
Наступна новина: Где купить хорошие ...

КОМЕНТАРІ