Російський опозиціонер Навальний повідомляє про блокування рахунків членів сім'ї

Російський опозиціонер Навальний повідомляє про блокування рахунків членів сім'ї

04.03.20 12:45 0 609
Родині російського опозиціонера Олексія Навального заблокували всі банківські рахунки і картки, пише «Настоящее время».

За словами Навального, заблоковано картки його дружини, дітей і батьків. На рахунках вказана заборгованість у 75 мільйонів рублів. Крім того, були заблоковані банківські рахунки родичів директора Фонду боротьби з корупцією Івана Жданова.

Про блокування своїх рахунків Навальний дізнався в інтернет-банку. За його словами, поява негативного балансу «безпомилково вказує на справу ФБК».

Кримінальну справу проти Фонду боротьби з корупцією Олексія Навального було порушено в серпні 2019 року. За версією слідства, співробітники фонду отримали велику суму коштів, які були надбані «злочинним шляхом». Пізніше рахунки організації, рахунки кількох регіональних штабів і особисті рахунки деяких співробітників були заблоковані. Про появу багатомільйонних мінусових сум на рахунках в ці дні повідомили багато російських опозиційних активістів, зокрема не пов'язані безпосередньо з ФБК, зазначає «Настоящее время».

Прес-секретар Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що Кремль не причетний до блокування рахунків опозиціонера Олексія Навального і його сім'ї.

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У столиці презентують ...

КОМЕНТАРІ