У столиці презентують проєкти та плани заходів у Тернополі на рік

У столиці презентують проєкти та плани заходів у Тернополі на рік

04.03.20 12:52 0 964
Міський голова Тернополя Сергій Надал спільно з Молодіжним мером Романною Павлюк та представниками молодіжних громадських організацій презентують у Києві план заходів, які відбуватимуться впродовж року у Молодіжній столиці України – Тернополі.

«Я гордий тим, що Тернопіль здобув цей престижний статус «Молодіжна столиця України 2020», ми до нього йшли не один рік, крок за кроком покращуючи співпрацю міської влади з молодіжними організаціями, - наголосив Сергій Надал. - У місті зараз близько 17 тис. учнівської та студентської молоді і щороку все більше молодих людей приїжджає у Тернопіль на різноманітні культурні, наукові та мистецькі заходи. Власне, тому Тернопіль - одне з тих міст в Україні, де активно працює Молодіжна міська рада, є Молодіжний міський голова, який є офіційний штатним радником міського голови з питань молодіжної політики».

Окрім звання «Молодіжна столиця України», 2020 рік у Тернополі оголошено Роком молоді, то ж саме цей рік у місті буде сповнений різноманітними молодіжними проєктами, науково-популярними ініціативами, фестивалями та заходами політичного, соціально – економічного та культурного напрямків. Загалом цього року у Тернополі заплановано провести більше 250-ти різноманітних заходів.

Молодіжна столиця України запрошує усіх охочих долучатися до наших програм, обмінюватися досвідом і впроваджувати інновації у своїх регіонах.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Російський опозиціонер ...
Наступна новина: Трамп повідомив про «добру ...

КОМЕНТАРІ