Кондиціонер Chigo: Спека або холод — не перешкода комфорту

Кондиціонер Chigo: Спека або холод — не перешкода комфорту

05.03.20 01:22 0 4123

Попри те, що Україна розташована в зручному для життя кліматичному поясі, нестерпно жаркі дні в теплу пору року та надмірно морозні зими здатні доставити деякий дискомфорт. Особливо він відчутний для власників бюджетних квартир в стандартних багатоповерхівках. Але сучасні технічні винаходи приходять на допомогу стражденним. Кондиціонер — популярний атрибут, який давно став звичним в будинках і офісах, що дозволяє перебувати в комфортному температурному режимі в будь-який час і в будь-якому місці.

Основний функціонал цього обладнання полягає в охолодженні або нагріванні повітря у внутрішньому просторі приміщень. Охолодження відбувається шляхом перенесення теплих повітряних мас назовні та заміщення їх холодними шляхом процесу проходу холодоагенту по внутрішньому та зовнішньому теплообміннику. Обігрів виконується з використанням тієї ж технології з точністю до навпаки — з кімнати поглинається холодне повітря та відбувається наповнення теплим.

Залежно від потужності та інших технічних характеристик обладнання, воно може обслуговувати різну квадратуру приміщень. Наявність декількох режимів роботи в сучасних агрегатах навіть бюджетного класу дозволяє створити комфортні умови для перебування в будь-якому приміщенні.

Кондиціонер Chigo: бюджетний варіант з хорошим функціоналом

З огляду на складність виконуваної роботи та велику кількість деталей, з яких складається кондиціонер, його вартість може бути досить високою. Але, завдяки великій популярності, широкому розповсюдженню і, відповідно, високому попиту на дану техніку, безліч компаній випускають недорогі моделі. Лідером серед них в країнах СНД є китайський виробник Chigo. Широкий асортимент техніки цієї компанії представлений в інтернет-магазині https://techhome.kiev.ua.

Спліт-система Chigo стандартно складається з зовнішнього блоку та внутрішнього теплообмінника. Більшість бюджетних кондиціонерів цієї марки оснащені чотирма режимами роботи:

  • вентиляція;
  • охолодження;
  • обігрів;
  • осушення.

Крім них, доступний широкий перелік додаткових функцій, які роблять використання даного пристрою простим і зручним. Це, зокрема, режим авто, який дозволяє задати приладу індивідуальні настройки, слідуючи яким він буде вмикатися та вимикатися автоматично, підтримуючи потрібний температурний режим в приміщенні.

Чому варто купити кондиціонер Chigo?

Вибираючи систему кондиціонування, споживач найчастіше хоче отримати високу якість за розумні гроші. Спліт-системи Chigo - це оптимальний варіант, відповідний даним вимогам. Якість використовуваних деталей робить працездатність техніки високої та гарантує довгостроковість служби. Всі останні моделі Chigo також оснащені функцією іонізації повітря, яка бадьорить організм людини.

Основні переваги:

  • Зовні агрегат виглядає дуже привабливо і вдало впишеться в будь-який інтер'єр.
  • Грамотно розташований інформаційний дисплей дозволяє спостерігати за роботою пристрою і, в разі поломки, виведе на екран код помилки.
  • Невеликі габарити внутрішнього блоку дозволяють успішно монтувати його в будь-яких приміщеннях.
  • Рівень шумоізоляції досить високий. Робота зовнішнього блоку не буде турбувати ні господарів квартири, ні сусідів.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ