Очільник Тернополя взяв участь в урочистому врученні дипломів магістрам Державної служби

Очільник Тернополя взяв участь в урочистому врученні дипломів магістрам Державної служби

05.03.20 11:32 0 1336
4 березня у приміщенні Тернопільського національного економічного університету відбулося урочисте вручення дипломів магістрам 21-го випуску за спеціальністю «Державна служба».

У цьому році випускниками Центру підготовки магістрів державної служби стали 185 осіб.

Привітав випускників зі здобуттям престижного диплома магістра державної служби і очільник Тернополя Сергій Надал.

«Як міський голова, запевняю Вас, що спеціалісти даного напрямку гостро затребувані в Україні . Не дивлячись на різні політичні коливання і сезонну моду, професіонали-держслужбовці важливі і потрібні, - відзначив Сергій Надал. - Лише фахівці та справжні патріоти своєї країни гарантують високий рівень роботи державних інституцій. Лише професійна робота на всіх рівнях - від місцевих рад до найвищих ешелонів влади є запорукою будівництва сильної, успішної, заможної країни. А диплом магістра Державної служби - це своєрідний сертифікат високого рівня знань та готовності до наступних амбітних кар’єрних кроків. То ж з нагоди шньої урочистої події хочу подякувати керівництву та викладачам університету. Зичу успіхів і натхнення шнім випускникам».

Дипломи державного зразка отримали також посадові особи Тернопільської міської ради, які проходили навчання у Центрі підготовки магістрів державної служби за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування».

Довідка. Центр підготовки магістрів державної служби (ЦПМДС) є структурним підрозділом Навчально-наукового інституту інноваційних освітніх технологій, який здійснює підготовку магістрів державної служби за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Польща повідомила про ...
Наступна новина: Влада Італії розглядає ...

КОМЕНТАРІ