Шварценеггер позивається до російського виробника роботів

Шварценеггер позивається до російського виробника роботів

07.03.20 09:55 0 555
Американський актор Арнольд Шварценеггер подав судовий позов проти російської компанії Promobot за незаконне використання його образу.

Адвокати Шварценеггера заявили, що компанія незаконно використала зовнішність актора і голос для людиноподібного робота Android Robo-C, тим самим завдавши шкоди його репутації. Позивачі вимагають від відповідача виплатити 10 мільйонів доларів компенсації плюс дохід від продажу, а також припинити використання образу Шварценеггера.

«Зараз ми робимо все можливе, щоб врегулювати ситуацію. Ми самі надіслали запит до представників Шварценеггера. І більше ніде не будемо використовувати робота, який став «яблуком розбрату». А матрицю, по якій він був створений, утилізуємо, щоб більше ніяких питань не виникало», – повідомили в Promobot.

Модель робота Android Robo-C з особою Шварценеггера була представлена в 2019 році в Петербурзі на форумі Synergy Global Forum. Форум також відвідав і сам актор, якому, за словами представників компанії Promobot, «усе дуже сподобалося». У січні цього року робота показували на виставці CES в Лас-Вегасі, після чого адвокати стали вимагати припинення використання образу голлівудського актора.

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі стартували ...
Наступна новина: «Схеми» показали розкішне ...

КОМЕНТАРІ