Підтримка молодіжних ініціатив Тернопільщини: на реалізацію проєктів передбачено 240 тис. грн

Підтримка молодіжних ініціатив Тернопільщини: на реалізацію проєктів передбачено 240 тис. грн

07.03.20 11:45 0 636
Захист проєктів, розроблених молодіжними та дитячими громадськими організаціями, на реалізацію яких передбачена фінансова підтримка, відбувся 5 березня в Тернопільській обласній державній адміністрації. Кожен з представників доводив необхідність та актуальність проведення заходів, поданих на конкурс.

Участь у засіданні конкурсної комісії взяв заступник голови ТОДА Арсен Марчишак.

«Підтримка молодіжних проектів та ініціатив, розвиток молодіжних громадських організацій є пріоритетним напрямом у державній політиці, — звернувся з привітальним словом Арсен Марчишак — Активна молодь — одна із запорук успішної держави та суспільства. У США, для прикладу, претенденти на робоче місце в резюме обов'язково вказують інформацію про участь в тих чи інших громадських організаціях. Для роботодавця це слугує певним маркером про здобутий досвід та навики. Сподіваюся, подібну практику перейме і Україна».

На реалізацію проектів конкурсу у 2020 році виділено 240 тис. грн. Фінансування здійснюється з обласного бюджету, в рамках виконання заходів обласної програми «Молодь Тернопільщини» на 2016-2020 роки» та обласної цільової програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2017-2020 роки.

Загалом на конкурс 2020 року подано 50 проектів від 25 громадських організацій (у 2019 році – 41 проект від 22 організацій).

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: НБУ посилив гривню на 15 ...
Наступна новина: Перші випадки коронавірусу ...

КОМЕНТАРІ