Діти тернопільських військовослужбовців повернулися з відпочинку у Карпатах

Діти тернопільських військовослужбовців повернулися з відпочинку у Карпатах

07.03.20 10:42 0 550
Діти тернопільських вйськовослужбовців, малозабезпечених сімей та переселенців, які їздили на тижневий відпочинок та оздоровлення в Карпати, уже повернулися в Тернопіль.

Як розповідає організатор поїздки, волонтер ГО «Схід та Захід єдині назавжди» Василь Конько, для дітей була підготовлена насичена культурна програма - щодня проводилися різноманітні конкурси, змагання, катання на гірках, відвідування басейну, сходження на гори, перегляди патріотичних фільмів, а також екскурсії у Львів, Трускавець, Тустань та Мукачево.

«Я дякую очільнику Тернополя Сергію Надалу, підприємцям, меценатам та усім небайдужим громадянам, які допомогали організувати поїздку. Адже спільними зусиллями ми робимо цих дітей щасливими, - додає Василь Конько. - Це не перша і не остання наша акція, адже таким чином ми об’єднуємо дітей з Тернополя та Сходу України. Наступна поїздка буде уже влітку на морський відпочинок».

До слова, спільно з тернополянами у Славському перебували і діти з Лисичанська та Старобільського Луганської області. Загалом на відпочинок їздили 140 дітей. Усіі вони повернулися додому задоволені, сповнені позитивних емоцій, нових вражень та з очікуванням уже наступної подорожі.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ