Сучасні смартфони: що потрібно знати?

Сучасні смартфони: що потрібно знати?

08.03.20 09:29 0 5020

Сучасні смартфони зробили справжню революцію в світі електротехніки. Якщо порівнювати їх з кнопковими мобільними телефонами, які були в ходу ще 10 років тому, відмінності будуть приголомшливі. У нових девайсах набір функцій набагато ширший, фізичної та оперативної пам'яті більше, швидкість передачі даних швидша, а роздільна здатність екрану і камери - вищі. За «розумними» портативними пристроями майбутнє. Але ускладнення начинки гаджетів, гонка за якістю зображення та інші удосконалення, які і створюють настільки цінні для споживача переваги, обумовлюють і деякі недоліки.

За умови незліченної кількості моделей смартфонів, які щорічно виходять на ринок, стає все складніше знайти баланс, тобто підібрати смартфон, які увібрав в себе всі переваги флагманських телефонів, але при цьому не успадкував їх недоліків. Далі, ми безпосередньо розглянемо основні "+" та "-" сучасних смартфонів, ну а розповість нам про це співробітник інтернет-магазину http://gsm-ka.com.ua/, в якому їх безпосередньо можна придбати в Україні.

Переваги та критерії вибору сучасних смартфонів

Перше, на що звертає увагу багато споживачів при покупці смартфона - мультимедійні можливості. Щоб досягти повного занурення при перегляді відеоконтенту, рекомендується вибирати девайс, з широким екраном (5 дюймів і більше), якісню матрицею (IPS, AMOLED) і високою роздільною здатністю (Full HD). Таке поєднання забезпечить деталізовану картинку з реалістичною передачею кольору.

Процесор і оперативна пам'ять - характеристики, які не менш важливі при виборі смартфона. Сучасні моделі оснащуються 4- або 8-ядерними процесорами та оперативною пам'яттю об'ємом не менше 2 ГБ (а то й 4 Гб). Вони здатні паралельно вирішувати декілька завдань без зниження швидкості та відтворювати складні графічні фігури в іграх.

Флагманські смартфони оснащуються батареєю об'ємом 4000 мАг або більше. Якщо у гаджета хороший екран і матриця, але слабкий акумулятор, купувати його немає сенсу: доведеться кожні півдня ставити на зарядку.

Недоліки:

  • Конкурентне середовище спонукає компанії-виробників смартфонів щорічно випускати модифіковані моделі, збільшуючи діагональ екрану і покращуючи начинку. Використання великої кількості мікросхем здорожує портативну техніку та ускладнює ремонт.
  • Ще один недолік - прямий наслідок великих дисплеїв. Якщо старі кнопкові телефони можна було використовувати для розколювання горіхів, то крихкий екран сучасного гаджета здатний розбитися вщент при падінні з невеликої висоти.Є плівки, покликані захищати скло від пошкоджень, але вони рятують далеко не у всіх випадках.
  • Крім того, великі смартфони незручно тримати в руках, чого не можна сказати про старі кнопкові девайси.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: В Європі зафіксували ...
Наступна новина: Семена арбуза: что нужно ...

КОМЕНТАРІ