Переваги вікон Rehau

Переваги вікон Rehau

08.03.20 22:19 0 2520

Складно уявити сучасні квартири або приватні будинки без металопластикових систем. Ці елементи встановлюються в кожному віконному (а, найчастіше, і у дверному отворі) зовнішніх стін. Завдяки особливій конструкції, вони утримують тепло в будинку і захищають квартиру від несприятливого впливу навколишнього середовища. Оскільки металопластикові вікна встановлюються на довгі роки, дуже важливо правильно підібрати фірму-виробника. У порівнянні з багатьма компаніями, які економлять на комплектуючих і якості своїх систем, очевидні переваги вікон Rehau від німецького виробника ПВХ профілів. Далі, ми розглянемо основні особливості, різновиди та переваги віконних систем даного бренду. Ну а розповість нам про це співробітник компанії "Сезон-Плюс": https://sezonplus.com.ua/zakaz/vikna/, в якій ви безпосередньо можете придбати вікна Rehau в Рівному.

Особливості вікон Рехау

Концерн Rehau займається виробництвом профілів ПВХ протягом 75 років. За цей час він зарекомендував себе як надійного виробника, з ним співпрацюють фірми по всьому світу. Від основних конкурентів компанію відрізняють:

  • висока якість виготовлення елементів;
  • використання в роботі інноваційних технологій;
  • виготовлення ПВХ з безпечного пластика;
  • дотримання всіх європейських норм;
  • контроль якості виробництва на кожному етапі.

Фахівці концерну не тільки постачають профілі в країни Європи та Америки, але й відстежують якість збирання продукції в кожній державі. Таким чином, купуючи металопластикові вікна в офіційних партнерів Rehau, можна розраховувати на європейські стандарти якості, надійність та довговічність конструкції. На всі свої товари виробник надає гарантію від 15 років і більше.

Різновиди металопластикових вікон

Сучасний ринок пропонує велику різноманітність конструкцій, що дозволяє вибрати пластикові вікна, які ідеально підходять для будь-якої будівлі. Умовно вони діляться за наступними категоріями:

  1. кількість стулок;
  2. форма;
  3. показники шумоізоляції та теплоізоляції.

Існують конструкції з однією, двома і більше стулками. Їх кількість залежить від ширини віконного отвору і побажань замовника. Також, в деяких випадках доцільно встановлювати суцільноскляні панорамні конструкції.

За формою розрізняють звичайні віконні прорізи, мансардні, панорамні та фасадні вікна. Виробник Rehau пропонує великий вибір рішень для будь-якого випадку. Також у замовника є можливість вибору кольору (під камінь, під дерево і т. д).

Шумоізоляція і теплоізоляція — це основні критерії, за якими слід вибирати металопластикові вікна. Для більш теплого клімату або сонячної сторони встановлюються тонкі профілі, тоді як життя біля жвавого шосе має на увазі установку потовщеної системи.

Додатково деякі склопакети оснащуються надійною системою від злому. Таке скло практично неможливо розбити, а сам профіль — розкрити. Цей варіант відмінно підходить для жителів першого поверху або приватного будинку, які не хочуть встановлювати на віконні прорізи решітки.

Переваги віконні системи з профілів Rehau

Системи з профілів, які пропонує німецький концерн Rehau, мають ряд незаперечних переваг:

  • Можливість виготовлення системи за індивідуальним замовленням. Фахівці авторизованого партнера компанії допоможуть скласти проект будь-якої складності та реалізують його в найкоротші терміни. Це може бути як скління житлової квартири або будинку, так і робота з зимовим садом, вітринами, дверними отворами, балконами.
  • Пожежна безпека. Кожен виріб виконано зі спеціалізованого матеріалу, який важкозаймистий та має властивості самозгасання в разі загоряння.
  • Екологічність. Профілі виготовляються з екологічних матеріалів, які не містять шкідливих для здоров'я домішок, а тому повністю безпечні.
  • Стійкість. Використовувані в системах матеріали не сприйнятливі до корозії та дії агресивних хімічних реагентів.
  • Міцність. Згодом вікна не деформуються, їх рама не розтріскується.
  • Довговічність. Металопластикові вікна служать не менше 15 років, а алюмінієві конструкції й зовсім встановлюються на 60-80 років.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Как выбрать ИБП?
Наступна новина: Коронавірусу не виявили в ...

КОМЕНТАРІ