Золоті правила при виборі кілець

Золоті правила при виборі кілець

10.03.20 00:16 0 6911

Ви вирішили купити собі кільце і задумалися: "А що ж вибрати?". Тоді знайте, що при виборі даної ювелірної прикраси ні в якому разі не можна помилитися. Кільце — це не тільки прикраса, а й джерело енергетичної сили. Правильно вибране кільце принесе удачу своєму господарю. Якщо кільце підібрано неправильно, то це може зіпсувати загальне враження про Вас, а Ви про це навіть не дізнаєтесь!

Існує безліч правил і секретів вибору кілець. Перераховувати всі тонкощі та нюанси можна нескінченно довго. Далі, ми зупинимося лише на загальних правилах, які завжди незмінні та є базовими, тому бажано їх дотримуватися. Ну а розповість нам про це співробітник ювелірного інтернет-магазину https://aurum.in.ua/catalog/koltsa/, в якому безпосередньо можна придбати вишукані кільця в Україні.

Вибір кілець за віком

Чим старша жінка, тим крупнішим повинно бути кільце. З чим це пов'язано? Жінка з великим кільцем і великим каменем виглядає розкішно, а юна дівчина ризикує здатися вульгарною та зухвалою. Виняток із правил: екстравагантне вечірнє вбрання з особливої нагоди. Наприклад, з яскравим ексклюзивним кільцем доречно з'явитися на гала-вечері або на церемонії вручення нагород. В урочистій обстановці все виглядає перебільшеним, тому великий камінь та оригінальне кільце будуть доречним навіть на юній красуні. Але ще важливіше підкреслити красу шкіри — тому молодій дівчині краще вибирати більш скромне колечко в стилі мінімалізму, яке вигідно підкреслить свіжість та прекрасний колір юних пальчиків.

З усього вищесказаного можна зробити наступний висновок:

  1. Юним дівчатам більше підходять тонкі кільця, ніж масивні кільця і персні (за рідкісним винятком).
  2. Жінці у віці навпаки — необхідно відвернути увагу від шкіри великою, яскравою та оригінальною прикрасою. Більш віковим дамам підійдуть масивні широкі кільця з великими каменями правильної форми.

Вибір кілець за формою пальців і рук

Кільце може як прикрасити Вашу руку, зробити її візуально більш витонченою, так і підкреслити всі її недоліки. Багато що залежить від того, наскільки воно Вам підходить:

  • Тонким і довгим «музичним пальчикам» підійдуть кільця з горизонтальними смужками в дизайні.
  • Тим, у кого пальці повні та пухкі, не рекомендуються горизонтальні фігури та смужки в дизайні кільця, оскільки вони збільшать і без того широку окружність пальця. В такому випадку рекомендуються будь-які асиметричні фігури.
  • «Подовжити» короткі пальці можна за допомогою кілець середньої ширини, прикрашених камінням грушоподібної форми, або у формі сльози, яка закріплена вертикально — уздовж пальця.
  • Дуже вузькі пальці можна «укрупнити» якщо носити широкі кільця взагалі без каменів. Або підібрати широке кільце з дрібними камінчиками неправильних форм, а також з хитромудрими переплетеннями. Вузьким пальцям протипоказані тонкі кільця з великими каменями в формі квадрата, прямокутника, а також круглої або серцеподібної форми.
  • Вузлуваті пальчики можна прикрасити кільцями з будь-яким відволікаючим акцентом — з яскравим каменем і всілякими прикрасами. Для таких пальців потрібно широке кільце, яке відверне увагу від великих суглобів.
  • Кільця з овальними каменями надають рукам більш витончену форму. Їх рекомендують дівчатам з широкою кистю і великими пальцями.
  • Низькорослим дівчатам з короткими пальчиками не рекомендується носити широкі кільця з великими каменями.
  • Якщо кисть велика та широка — вибирайте широкі кільця овальної форми з великими каменями. Таке кільце візуально зробить вашу руку вужчою. Тонке витончене кільце з маленьким камінчиком може дуже невигідно підкреслити велику широку кисть.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Наступна новина: У співробітника ...

КОМЕНТАРІ