Влада Греції заявила про посилення заходів на кордоні з Туреччиною через мігрантів

Влада Греції заявила про посилення заходів на кордоні з Туреччиною через мігрантів

10.03.20 11:41 0 1289
Влада Греції планує посилити захист на трьох різних ділянках на кордоні з Туреччиною, щоб запобігти прориву мігрантами. Джерела в грецькому уряді повідомили 8 березня, що додаткову огорожу «негайно» зведуть на південь від прикордонного пункту, на який найбільше чинять тиск мігранти, що намагаються в'їхати в Європейський союз із Туреччини.

Офіційні Афіни кажуть, що нові ділянки захисту простягнуться на 36 кілометрів грецько-турецького кордону. Урядовці також заявили, що нинішню частину огорожі модернізують.

7 березня Туреччина попередила, що кількість мігрантів, що намагаються перетнути кордон з Грецією з Туреччини і поїхати в іншу частину Європейського союзу, може істотно збільшитися через посилення кризи в Сирії. Афіни кажуть, що турецька влада виштовхує мігрантів до кордону. Грецька влада також звинуватила турецьку поліцію в тому, що та дала мігрантам кусачки, аби ті могли прорізати сітки огорожі на кордоні.

Тим часом, турецькі та німецькі ЗМІ повідомляють, що президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган планує 9 березня відвідати в Брюссель, щоб обговорити міграційне питання з чиновниками ЄС.

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Пакистані кілька людей ...
Наступна новина: Жоден з обвинувачених у ...

КОМЕНТАРІ