Через коронавірус в Італії припинена майже вся торгівля

Через коронавірус в Італії припинена майже вся торгівля

12.03.20 12:46 0 3815

Сьогодні у світі найгарячішою темою для обговорення є, звичайно ж коронавірус. Більш того нещодавно ВООЗ визнали його новою пандемією. З моменту своєї появи в Ухані (КНР), за досить короткий проміжок часу він зумів розповсюдитися у всі країни Європи, США, більшість країн СНД і Україну. Але найбільш активно він зараз вирує в Італії. Саме тому в цій країні ЄС вводять все нові та нові заходи щодо подальшого нерозповсюдження вірусу.

Коронавірус в Італії

На днях в Італії були введені нові заходи щодо боротьби з розповсюдженням коронавірусної інфекції, про що оголосив прем'єр-міністр Італії Джузеппе Конте (детальніше читайте на сайті https://ukrita.com/news/koronavirus_konte_bari_magazini_ta_restorani_zakriti_po_vsij_italiji_prjama_transljacija/2020-03-12-458). Так в країні з торгових організацій працюють тільки магазини, що продають предмети першої необхідності, і аптеки.

Ми розуміємо, що нам потрібно діяти поступово, але зараз настав час зробити ще один крок вперед,

- заявив Конте. Він додав, що влада залишається гарантами всіх основних послуг для населення, включаючи громадський транспорт.

Італійський прем'єр заявив, що не потрібно «бігти та запасатися їжею», оскільки закриваються тільки «бари, паби й ресторани, перукарні та салони краси». Однак доставка їжі залишається доступною.

Чиновник повідомив, що банки, пошти, страхові та фінансові компанії продовжать працювати.

Також продовжать працювати й сектора, які забезпечують функціонування даних секторів. Також продовжать роботу виробничі підприємства з «дотриманням заходів безпеки для своїх співробітників», повідомив Конте. Він додав, що коронавірусна інфекція поширюється далі по країні, що не «неймовірно і значить, що доведеться поспішати з прийняттям нових заходів.

Ефект від вжитих заходів, додав чиновник, можна буде побачити «вже через декілька тижнів».

Короновірус онлайн

Дані про кількість хворих та померлих в Італії дивіться на карті поширення коронавіруса: maps.arcgis.com.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Преимущества отдыха в ...
Наступна новина: 5 головних порад щодо ...

КОМЕНТАРІ