Міжкімнатні двері - як відчинити вас?

Міжкімнатні двері - як відчинити вас?

12.03.20 14:19 0 3271

Кожен господар бажає, щоб його оселя не лише була максимально комфортною, але й вигідно виділялася та привертала увагу своєю індивідуальністю. На сьогоднішній день неможливо уявити стильного та сучасного інтер'єру без привабливих міжкімнатних дверей, які слугують не тільки для відділення одного приміщення віл іншого а й поєднують окремі деталі у єдину композицію.

Завдяки активному розвитку нових технологій, використанню сучасних матеріалів та конструктивних рішень перелік варіантів встановлення міжкімнатних дверей вже давно значно ширше, ніж звичні кожному стулкові двері.

Наявністю такого асортименту легко пояснити той факт, що наразі перевагу віддають більш сучасним варіантам, наприклад https://dvernoyolimp.com.ua/mezhkomnatnyie-dveri/dveri_belorussii/, оскільки вони дозволяють не лише надати приміщенню привабливого вигляду, а й зробити його більш ергономічним та практичним.

Найпопулярніші варіанти встановлення міжкімнатних дверей

  • Звичайно ж, стулкові двері. Це класичний варіант, який буде завжди. Принцип встановлення та роботи даних дверей: у жорстко зафіксованому коробі за допомогою петель фіксується рухоме полотно, яке ми називаємо дверима. Такий варіант простий, звичний та не потребує додаткових витрат у випадку встановлення дверей стандартного розміру.
  • Двері прихованого монтажу. Працюють за ти же принципом, що і класичний варіант. Особливістю їх є спеціальний короб із алюмінію, який монтується в стіні і не видимий зовні. Такі двері є дуже популярними на сьогоднішній день завдяки можливості їх декорування шпалерами чи фактурною штукатуркою, що робить полотна майже непомітним на площині стіни.
  • Зсувні або розсувні двері. Гарний варіант, якщо ви маєте дверний отвір, який відрізняється за розмірами від стандарту. Такий підхід дозволяє не лише стильно та оригінально оформити вхід до кімнати, але і отримати практичне та комфортне вирішення проблеми відсутності додаткового простору. Також, двері на розсувній системі використовують для зонування простору.
  • Двері - книжка. Такий вид дверей виглядає дуже ефектно і стильно. Цей варіант також можна назвати різновидом розсувних дверей. При відкритті подібних моделей полотно складається вздовж вертикальної осі та зсовується в бік. Недоліком системи є неповне звільнення простору дверного отвору, тому такий варіант зазвичай обирають для широких проходів.
  • Роторні двері - один з найбільш сучасних та високотехнічних варіантів. При відкритті таких дверей полотно одночасно повертається навколо власної осі та зсовується в бік, фіксуючись перпендикулярно дверній коробці. Перевагою таких моделей є можливість їх відкривання в обидва боки, що є дуже зручним при встановленні їх як дверей з коридору до тісної комори. Недоліки таких дверей - висока вартість системи та складний монтаж, який зможуть виконати лише фахівці.

Які двері обирати та де придбати

Міжкімнатні двері на сьогоднішній день є не менш важливим елементом інтер’єру, ніж підлога, стіни і т.д. лише гармонійне поєднання всіх елементів дозволить створити справжній «вау-ефект», який буде приємно радувати господарів оселі. Саме тому про те, де і які двері будуть встановлені слід подумати передчасно.

Якщо ж ви вже точно визначилися з варіантом, тоді запрошуємо вас відвідати виставкові салони дверей Дверний Олімп, представлені у Києві, Одесі, Ірпіні та інших населених пунктах. Компанія на ринку вже більше 10 років, є офіційним представником багатьох українських дверних фабрик, що дозволяє не хвилюватися про якість продукції та гарантії. Тут з задоволенням допоможуть з вибором, а також запропонують всі необхідні додаткові послуги - від попереднього заміру до встановлення дверних блоків будь-якої складності.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: 5 головних порад щодо ...
Наступна новина: Лідія Таран і проєкт ...

КОМЕНТАРІ