У Рівненській області 8 років у місцях позбавлення волі проведе житель Корецького району за нанесення тілесних ушкоджень,що спричинили смерть потерпілій

У Рівненській області 8 років у місцях позбавлення волі проведе житель Корецького району за нанесення тілесних ушкоджень,що спричинили смерть потерпілій

14.03.20 08:04 0 521
Працівниками Здолбунівської місцевої прокуратури забезпечено підтримання публічного обвинувачення у суді під час розгляду обвинувального акту у кримінальному провадженні стосовно 47-річного жителя Корецького району за фактом нанесення тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілої.

В ході судового розгляду прокурором доведено, що чоловік у серпні 2019 року, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, знаходячись в будинку за місцем свого проживання, під час конфлікту зі своєю дружиною, з мотивів особистих неприязних відносин, умисно наніс останній близько 20 ударів дерев'яною палицею, чим спричинив тяжкі тілесні ушкодження. Внаслідок заподіяних травм потерпіла померла на місці події.

Під час судового дослідження матеріалів кримінального провадження на підтвердження вини зловмисника, прокурор надав суду переконливі та беззаперечні докази.

Вироком Корецького районного суду від 03.03.2020 обвинуваченого визнано винним за ч. 2 ст. 121 КК України (нанесення умисних тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілої) та призначено покарання у виді восьми років позбавлення волі.

Після закінчення строку на апеляційне оскарження вирок суду набере законної сили.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Перша смерть через ...
Наступна новина: МОЗ: в Україні підтверджено ...

КОМЕНТАРІ