У рамках акції «За чисте довкілля» на Тернопільщині традиційно висаджуватимуть дерева

У рамках акції «За чисте довкілля» на Тернопільщині традиційно висаджуватимуть дерева

14.03.20 12:04 0 1674
На Тернопільщині протягом двох місяців триватиме щорічна всеукраїнська акція «За чисте довкілля». У її рамках 20 березня, напередодні Дня захисту лісів, відбудуться заходи щодо благоустрою та озеленення населених пунктів області. На цьому під час наради наголосив заступник голови облдержадміністрації Ігор Гайдук.

Зокрема передбачено насадження лісів, упорядкування кладовищ, військових поховань та могил, меморіальних комплексів, пам'ятників, прибудинкових територій, дитячих та спортивних майданчиків, парків, скверів та інших об'єктів масового перебування і відпочинку населення тощо.

«Акція проводиться з метою покращення стану навколишнього природного середовища, забезпечення утримання територій населених пунктів у належному стані, їх санітарного очищення, а також створення комфортних умов для життєдіяльності населення. Для цього розроблений комплекс заходів», - зазначив Ігор Гайдук.

Уже традиційно до акції доєднаються працівники обласної державної адміністрації, райдержадміністрацій та об'єднаних територіальних громад краю.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Військові США здійснили ...
Наступна новина: Міністерство освіти ...

КОМЕНТАРІ