Кулеба передав у ЄС список потреб України для боротьби з коронавірусом – МЗС

Кулеба передав у ЄС список потреб України для боротьби з коронавірусом – МЗС

14.03.20 08:38 0 517
У Міністерстві закордонних справ України повідомили, що очільник відомства Дмитро Кулеба в перебігу телефонної розмови поінформував єврокомісара з питань кризового менеджменту ЄС Янеза Ленарчича про захисні заходи щодо запобігання поширенню коронавірусу та озвучив список того, що Україні необхідне в цьому контексті.

«Глава МЗС України та єврокомісар з питань кризового менеджменту ЄС домовилися, що Європейський центр попередження та контролю захворювань та уряд України встановлять постійний робочий контакт задля координації зусиль з протидії поширенню коронавірусу. Дмитро Кулеба передав Янезу Ленарчичу список українських потреб для боротьби з коронавірусом, за яким ЄС може надати підтримку Україні», – йдеться в повідомленні МЗС.

Водночас у зовнішньополітичному відомстві не уточнили, про які саме потреби йдеться, як і про те – матеріальна це допомога чи фінансова.

У МЗС уточнили, що розмову із єврокомісаром із питань кризового менеджменту ЄС ініціювала українська сторона. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Карантин у навчальних закладах, обмеження на масові заходи – уряд ухвалив рішення через коронавірус

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Нацбанк знизив облікову ...
Наступна новина: У Тернополі громадський ...

КОМЕНТАРІ